keycapslerin link
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 tane bana ayirinda hocam
bide o hangi renk hocam driverdan mi ayarladiniz bende yok oyle renk
beyaz bitmis
keycapslerin link
1 tane bana ayirinda hocam
bide o hangi renk hocam driverdan mi ayarladiniz bende yok oyle renk
Param yoktu o zamanhocam siz neden almadınız ? konusu açıldığında ilk okuyanlardandınız ben bile konu sonlarına doğru 3 tane çektim, evet 3 tane 1i benim, 1i abimin, diğeri yedekte tutarım mantığında aldım. kötü söz yazanlara da aynısını iletiyorum alsat için değil.
Atıyorum.Talepte bulunanlar oyun kolu içinde açabilir mi? Bedava gibi bir fiyata gelmişti
Sipariş veren birinin ekran görüntüsü var bu iş görür mü?Param yoktu o zaman
Hala yok elimdekini satarıma güveniyorum.
Atıyorum.
Edit: Ürünün ismi ve fotografinin olduğu bir site lazım hocam bu link olmaz.
@thepublicman Güncelledim hocam tekrar bakın mesaja.
+++Arkadaşlar mouse u alan biri desteğe gidip How can I contact the shopping company? yazdıktan sonra mouse u seçip satıcıya yazabilir mi? Sadece alabilenler yazabiliyor.
Olur. Attım.Sipariş veren birinin ekran görüntüsü var bu iş görür mü?
kesinlikle katılıyorum . birde gidip 1500-1600 lira verip sarı siteden alanlar var. 1600 tl verdikten sonra tr satıcılı ürün alırım . bu mouse ve klavyenin olayı fiyatının düşük olması zaten .Hocam bu adamlara boşuna kızıyorsunuz bizim insanımızda suç ,talep olmasa aldıkları fiyattan her türlü vermek zorunda yada ihtiyacından fazla almaz. Merak etmeyin böyle giderse yakında yurtdışı alışverişe ekstra bir kısıtlama daha getirirler.
1600'e bunları bulamazsınız ama dediğine ben de katılıyorum. Bazı kişilerin 3-5 kuruş kârı için isteyen alamıyor. Böyle kampanyaları da tekrar yapmıyorlar. E bu adamlar sattığinda alan olmazsa al-sat yapmak için almazlar. Talep olmaması lazım yani.kesinlikle katılıyorum . birde gidip 1500-1600 lira verip sarı siteden alanlar var. 1600 tl verdikten sonra tr satıcılı ürün alırım . bu mouse ve klavyenin olayı fiyatının düşük olması zaten .
1600'e bunları bulamazsınız ama dediğine ben de katılıyorum. Bazı kişilerin 3-5 kuruş kârı için isteyen alamıyor. Böyle kampanyaları da tekrar yapmıyorlar. E bu adamlar sattığinda alan olmazsa al-sat yapmak için almazlar. Talep olmaması lazım yani.
Kaynak ? geçen de aula ve ajazz stok bitince bu tarz mesajlar gelmişti 1-2 hafta sonra tekrar stok geldine aula ne apex gelmeyecek stok bitti
en az 6 ay hiç de gelmeyebilir tr den zarar ediyor
temu dan zarar ediyorlar farklı platformlarda da satışları varKaynak ? geçen de aula ve ajazz stok bitince bu tarz mesajlar gelmişti 1-2 hafta sonra tekrar stok geldi
Temu bütçe desteği vermeden tekrar ilanı açarsa pekte işe yaramaz ki.Bu linke girip.
AJAZZ AJ159 APEX Mouse - High-Precision Gaming Mouse with Advanced Sensors
Experience the AJAZZ AJ159 APEX Mouse, featuring flagship PAW3950/PAW3395 sensors, ultra-high DPI, and advanced tri-mode connectivity. Its lightweight design and customizable display make it perfect for gamers seeking precision and speed.ajazzbrand.com
Bu linki yapıştırıp "Geri bildirimde bulunun"a tıklayın.
Aldıysanız bile yaparsanız iyi olur ki alamayanlar faydalansın (Bknz. ben). Teşekkürler.