Kamera ve ekran olarak dediğiniz iki telefondan daha iyi ve Honor Choice Band hediyesi var.hangisi daha iyidir beyler 2 side aynı fiyat
yenilenmiş telefon düşünürseniz oldukça mantıklı oluyor güvenilir siteler ve satıcılardan aldığınız sürece sıkıntı yaşamazsınızYenilenmiş Samsung Galaxy S21 FE 5G SM-G990e 128 GB Gri Cep Telefonu (1 Yıl Garantili) B Kalite Fiyatı ve Özellikleri
Yenilenmiş Samsung Galaxy S21 FE 5G SM G990e 128 GB Gri Cep Telefonu 1 Yıl Garantili B Kalite fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Yenilenmiş Samsung Galaxy S21 FE 5G SM G990e 128 GB Gri Cep Telefonu 1 Yıl Garantili B Kalite en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
s21 fe tercih ederim sıfırda olsa 2.nesil olmasına dikkat edin
aga s22 için bütçem yok ve adamın elinde yokSamsung Galaxy S22
Samsung Galaxy S22 SM-S901E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
S21Fe.hangisi daha iyidir beyler 2 side aynı fiyat
honor pek girmem hocam performans istiyorum kamerası 1080 p olsada yeterKamera ve ekran olarak dediğiniz iki telefondan daha iyi ve Honor Choice Band hediyesi var.
aga nokta ağır olduS21Fe.
s21 fe fotoğrafını attım sence hangisi agacım poco x6 proda sarı olanıS21Fe.
Hocam ben androidde her zaman Samsung veya Huawei tarafındayım. Gerek kasa kaliteleri gerek ekranı gerekse kameraları olsun uzun yıllar götürüyor çünkü. İkisininde arayüzü çok iyi fakat Huawei'de Google desteği kalktığı için androidde Samsung üzerine tanımam.honor pek girmem hocam performans istiyorum kamerası 1080 p olsada yeter
aga nokta ağır oldu
s21 fe fotoğrafını attım sence hangisi agacım poco x6 proda sarı olanı
huawei kullandım dostum hayatımı batırdıHocam ben androidde her zaman Samsung veya Huawei tarafındayım. Gerek kasa kaliteleri gerek ekranı gerekse kameraları olsun uzun yıllar götürüyor çünkü. İkisininde arayüzü çok iyi fakat Huawei'de Google desteği kalktığı için androidde Samsung üzerine tanımam.
Google desteği yüzündendir. Samsung alabilirsin A35 kullanıyorum fiyat performans canavarı. Sene sonu S24Fe veya S24+ alacağım umarım.huawei kullandım dostum hayatımı batırdı
samsung bakabilirim dostum 2 cihaz arasında çok kararsız kaldım
inşAllah istediğiniz olur hocam bu fotoğraftaki attığım cihazdan belli olurmu nesili 12.5 istiyor birde böyle yazmışGoogle desteği yüzündendir. Samsung alabilirsin A35 kullanıyorum fiyat performans canavarı. Sene sonu S24Fe veya S24+ alacağım umarım.
İşlemcisini sorabilirsin direk 2. nesilde snapdragon kullanıyor. Elden mi alacaksınız?inşAllah istediğiniz olur hocam bu fotoğraftaki attığım cihazdan belli olurmu nesili 12.5 istiyor birde böyle yazmış
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle poco içinde böyle yazmış gene aynı fiyat indirim ile 11 e bırakıyor
evet elden alacağımİşlemcisini sorabilirsin direk 2. nesilde snapdragon kullanıyor. Elden mi alacaksınız?