Neler Yeni

150 Bin TL civarında gaming laptop önerisi

ownreeps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Harun Soysal
150 Bine ne sistem dizersin be laptop ne kral iyi düşün yine saygı duyarım fikrine ama.

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Kemal Eser
Merhaba arkadaşlar, https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DGQM7QB8/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 adresinde ki laptopu beğendim, bütçem uygun, masaüstü toplamak istemiyorum sizin de tavsiyelerinize açığım kararsız kaldım, teşekkür ederim
Hocam linkteki laptop zaten canavar diyebilecek hiçbir şeyim yok. Fakat bu bütçede bu güçlerde laptop topladıktan sonra o laptopun ısınma problemini nasıl çözeceğinizi inanın ki düşünemiyorum bile şu an. O ısınma problemine önleminiz varsa alabilirsiniz keyifli bir laptop. Ama size tavsiyem, bu bütçeye çift monitörlü full ekipmanlı ömürlük bir sistem bile toplayabilirsiniz yeterli vakit ve enerjinizi ayırırsanız. Yine de seçim size kalmış tabii ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam linkteki laptop zaten canavar diyebilecek hiçbir şeyim yok. Fakat bu bütçede bu güçlerde laptop topladıktan sonra o laptopun ısınma problemini nasıl çözeceğinizi inanın ki düşünemiyorum bile şu an. O ısınma problemine önleminiz varsa alabilirsiniz keyifli bir laptop. Ama size tavsiyem, bu bütçeye çift monitörlü full ekipmanlı ömürlük bir sistem bile toplayabilirsiniz yeterli vakit ve enerjinizi ayırırsanız. Yine de seçim size kalmış tabii ki.
Ne yazık ki sürekli yer değiştirdiğimde iş gereği vs. masaüstü toplayamıyorum fakat oyun oynamayı çok seviyorum sizce 4090lı bir laptop beni ne kadar götürür uzun ömürlü olur mu?, 5000 serisini beklemek istemiyorum ocakta tanıtımı yapılacak deniyor o yüzden kararsız kaldım laptop tavsiyelerinize açığım sizin daha mantıklı bir alternatifiniz var ise bakmak isterim, teşekkürler.

Top Bottom