phantom spirit 7800x3d'yi bile soğutuyor diyenler vardı yani asla üzmez ben de kullanıyorum 7500f için değerler yükte 55 dereceyi geçmiyor
@eleminbunu alıyorum o zaman?Thermalright Phantom Spirit 120 Se Argb Intel Ve Amd Uyumlu İşlemci Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Phantom Spirit 120 Se Argb Intel Ve Amd Uyumlu İşlemci Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
kasayı atsam baksanız olur mu?Kasana uygunluğunu kontrol et. Frost commander 140 fan , assassin 120 fan. Ben yakın zamanada 7500f e assassin taktım buz gibi yaptı. Daha büyüğüne bence pek gerek yok. He uyuyorsa kasana , paranda varsa frost commander çok daha iyi olur.
Sığar mı yani?Gördüğüm kadarıyla sığar hocam fanın 1 i ramin üzerinde kalması gerekiyo bazılarında bende öyle mesela ama normal bir durum.
kasa 160mm destekliyo soğutucu 154mm sığar yaniSığar mı yani?
aldım hocam. Bunun nasıl montajını yapıcam acabakasa 160mm destekliyo soğutucu 154mm sığar yani
Kupon kullanmışsındır umarım. 200 tl falan kupon oluyor. Kupon yoksa getir alışverişten bak orda kupon olabilir.aldım hocam. Bunun nasıl montajını yapıcam acaba
150tl vardı onu kullandım hocam.Kupon kullanmışsındır umarım. 200 tl falan kupon oluyor. Kupon yoksa getir alışverişten bak orda kupon olabilir.