satarım öyle bişey olursaBana nedense yurtdışı telefonları hiç cazip gelmiyor düşünsenize yd cihaz almışsınız. Tak yeni bi yasa geliyor sadece yılda 4 ay kullanabiliyorsunuz. Bum be
devlet her an değiştirebilir tr 13 alırsın yd15 pro parasınabi anda artık 1 ay kullanılıyo demezler demi
Tek akıllı sen mi olacaksın .d Sence o yd aldığın 30k’lık telefonu ne kadara satabilirsin. 10,15k ancasatarım öyle bişey olursa
ekran konusunda hz dışı fark hissetmezsin ama işte arka kamerada fark var13 mü aliyim diyon
Mesaj otomatik birleştirildi:
13 de bana eski gibi geliyo ya
normal kullanıcıyı uzun süre götürürkaç sene götürür 13
Düz model 0 alacağına gidip 2.el temiz pro modellerine yönel daha iyikaç sene götürür 13
normal kullanıcıyı uzun süre götürürDüz model 0 alacağına gidip 2.el temiz pro modellerine yönel daha iyi35k maks verebileceğim tavsiye nedirDüz model 0 alacağına gidip 2.el temiz pro modellerine yönel daha iyi
35k maks verebileceğim tavsiye nedirDüz model 0 alacağına gidip 2.el temiz pro modellerine yönel daha iyi
Daha para biriktirme ihtimalin var ise 13 pro alabilirsin 40k ya filan. Hatta 14 Pro bile bulabilrisinMesaj otomatik birleştirildi:
35k maks verebileceğim tavsiye nedir
yurtdışı cihazları için düzenleme geleceği söyleniyordu yılbaşında. şuan durum ne bilmiyorum ama mudahele ederlerse şaşırmam.bi anda artık 1 ay kullanılıyo demezler demi
kimse almaz yasa çıkarsa zaten Kime satcan. Ve bu cihazlar yd değil kaçak. Yd denilen telefon pasportla giriş yapıp o ülkeden aldığın sonra tax free aldığın cihaz. senin alacağın telefoncunun kaçak yolla elde edildiği telefon. O yüzden en kötü parasını verip kayıt yaparımda diyemezsin.satarım öyle bişey olursa
Evet kapalı kutu diyor ama açılmış oluyor. Jelatinini yapmak kolay. Dikkat etreis ben kapalı kutu diye satılanlardan düşünüyodum onlarda çakallık yaparlar mı