Neler Yeni

Yardım Wraith garantisi nasıl oluyor

lonelyboy

80+
beyler wraith'den bir mouse aldım ama hiç garanti belgesi fatura falan çıkmadı

Nufrit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Uğur
Hocam wraith garanti belgesini kutu içerisinde gönderiyor faturayı da email yoluyla iletiyor. İleride bir sorununuz olursa fatura + garanti belgesini ve sorunu anlatan ufak bir notu eklemenizi isteyerek kargo adresi veriyorlar.

Dragonfly F1 Pro Max fareye sahibim 1. yılını doldururken scrollda bozulmalar oldu iletişime geçtim benden birkaç test istediler test sonuçlarını gönderdim kargo adresi verip göndermemi rica ettiler gönderdim 1 hafta gibi bir sürede scroll entegresini değiştirip skatezleri de yenileyerek geri kargoladılar. Bu konuda memnun kaldım.

Fakat aynı zamanda VGN VXE V1 kablosuz kulaklık da satın almıştım kulaklığın iskeleti sorunluydu kafa bandı kısmından plastik bölündü, fotoğrafını eke bırakıyorum, Wraithe daha kumaşını açmadan önce haber verdim kulaklık konusunda yardımcı olamayacaklarını belirttiler bu kısımda da benden eksi puan aldılar, kendi imkanlarımla biraz esnek bir metal bulup "Dayson" isimli bir silikon-yapıştırıcı ile metali plastiğe sabitledim 6 aydır falan bu şekilde kullanıyorum sorun çıkartmıyor.
Kırık Kulaklık.jpeg

Gurkanpiro

80+ Platinum
Hocam wraith garanti belgesini kutu içerisinde gönderiyor faturayı da email yoluyla iletiyor. İleride bir sorununuz olursa fatura + garanti belgesini ve sorunu anlatan ufak bir notu eklemenizi isteyerek kargo adresi veriyorlar.

Dragonfly F1 Pro Max fareye sahibim 1. yılını doldururken scrollda bozulmalar oldu iletişime geçtim benden birkaç test istediler test sonuçlarını gönderdim kargo adresi verip göndermemi rica ettiler gönderdim 1 hafta gibi bir sürede scroll entegresini değiştirip skatezleri de yenileyerek geri kargoladılar. Bu konuda memnun kaldım.

Fakat aynı zamanda VGN VXE V1 kablosuz kulaklık da satın almıştım kulaklığın iskeleti sorunluydu kafa bandı kısmından plastik bölündü, fotoğrafını eke bırakıyorum, Wraithe daha kumaşını açmadan önce haber verdim kulaklık konusunda yardımcı olamayacaklarını belirttiler bu kısımda da benden eksi puan aldılar, kendi imkanlarımla biraz esnek bir metal bulup "Dayson" isimli bir silikon-yapıştırıcı ile metali plastiğe sabitledim 6 aydır falan bu şekilde kullanıyorum sorun çıkartmıyor.Alıntıyı görüntüle
su kulaklıgın kronık sorunu bu alacaktım almamısım iyiki

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
beyler wraith'den bir mouse aldım ama hiç garanti belgesi fatura falan çıkmadı
Bende 2 tane Wraith ürünü var, ikisinde de problem yaşadım faturanı kaybetmemen yeterli. Eğer senin kurduğun bir şey ise yardımcım olmuyorlar ancak arkadaşında dediği gibi scroll’da sıkıntı barsa örneğin gidip encoder değiştiriyorlar. Benim mouse’da da aynısı olmuştu encoder değiştirdiler üstüne yeni skatez takıp yolladılar hiç bi ücret ödemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,084
Üyeler
163,941
Son üye
Ahmet166
Top Bottom