Hocam wraith garanti belgesini kutu içerisinde gönderiyor faturayı da email yoluyla iletiyor. İleride bir sorununuz olursa fatura + garanti belgesini ve sorunu anlatan ufak bir notu eklemenizi isteyerek kargo adresi veriyorlar.
Dragonfly F1 Pro Max fareye sahibim 1. yılını doldururken scrollda bozulmalar oldu iletişime geçtim benden birkaç test istediler test sonuçlarını gönderdim kargo adresi verip göndermemi rica ettiler gönderdim 1 hafta gibi bir sürede scroll entegresini değiştirip skatezleri de yenileyerek geri kargoladılar. Bu konuda memnun kaldım.
Fakat aynı zamanda VGN VXE V1 kablosuz kulaklık da satın almıştım kulaklığın iskeleti sorunluydu kafa bandı kısmından plastik bölündü, fotoğrafını eke bırakıyorum, Wraithe daha kumaşını açmadan önce haber verdim kulaklık konusunda yardımcı olamayacaklarını belirttiler bu kısımda da benden eksi puan aldılar, kendi imkanlarımla biraz esnek bir metal bulup "Dayson" isimli bir silikon-yapıştırıcı ile metali plastiğe sabitledim 6 aydır falan bu şekilde kullanıyorum sorun çıkartmıyor.
Alıntıyı görüntüle