Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 Razer Atlas Cam Mousepad Beyaz - 1.792 TL 🔥🔥

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Rüveyda Akın
Emeğinin karşılığını alıyorsan, gelir dağılımı adaletli bir ülkede yaşıyorsan, zırcahillerin sokakta ahkam kestiği, akıl verdiği bir distopyada yaşamıyorsan, yani kısaca gelirin yeterliyse 1.800de verilir 18.000de verilir niye verilmesin? Bizim gibi fakir ülkelerde bırak camını kumaşını mouse pad senin neyine, ne gerek var bilgisayar falan böyle şeylere? Öyle fazla kafanı takmayacaksın. yoksa sıyırırsın. Alacaksın çayını yiyeceksin kekini yuvarlanacaksın diyen adam Başbakanlık yaptı bu ülkede o yüzden vergini ver ye simidini afiyet olsun.
Ahmet'in Hüseyin'in Daan'dan Leonardo'dan Hans'tan nesi eksik? Onlar alabiliyorda Berkecan'la Edis niye 40 takla atıyor kardeşim?
ne anlatıyon la sen

FuReS34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmu
Emeğinin karşılığını alıyorsan, gelir dağılımı adaletli bir ülkede yaşıyorsan, zırcahillerin sokakta ahkam kestiği, akıl verdiği bir distopyada yaşamıyorsan, yani kısaca gelirin yeterliyse 1.800de verilir 18.000de verilir niye verilmesin? Bizim gibi fakir ülkelerde bırak camını kumaşını mouse pad senin neyine, ne gerek var bilgisayar falan böyle şeylere? Öyle fazla kafanı takmayacaksın. yoksa sıyırırsın. Alacaksın çayını yiyeceksin kekini yuvarlanacaksın diyen adam Başbakanlık yaptı bu ülkede o yüzden vergini ver ye simidini afiyet olsun.
Ahmet'in Hüseyin'in Daan'dan Leonardo'dan Hans'tan nesi eksik? Onlar alabiliyorda Berkecan'la Edis niye 40 takla atıyor kardeşim?
Boş tencere.

Robius

80+ Bronze
Kafamı takmayacaksam alır geçerim öyle fiyatını düşünmem. Yoksa sen gibi sıyırırız :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murad sedat
Çok garip tipler var teknoloji forumunda bile cam mousepade bu para verilmez diyebilecek tipler çıkıyor ilginç.

Bu arkadaşın bir sonraki cümlesi muhtemelen çıkar cep telefonunu olacaktır.

Uzun süredir 2 bilgisayarımda da cam mousepad kullanan biri olarka kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat ise bedava

Herkese uygun olmayabilir cam ama alışan birdaha kesinlikle kumaşa dönmez.

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
BYsimiti
biraz fazla değil mi mousepede

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
nk
Çok garip tipler var teknoloji forumunda bile cam mousepade bu para verilmez diyebilecek tipler çıkıyor ilginç.

Bu arkadaşın bir sonraki cümlesi muhtemelen çıkar cep telefonunu olacaktır.

Uzun süredir 2 bilgisayarımda da cam mousepad kullanan biri olarka kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat ise bedava

Herkese uygun olmayabilir cam ama alışan birdaha kesinlikle kumaşa dönmez.
İlk kez deneyimleyeceğim çok merak ediyorum hissiyatı
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz fazla değil mi mousepede
İndirimli hali bir de 😊

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
nk

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
nk
kulaklık yoksa trendyolda kulaklık alınır 300lük mausped 1 tane klavye indirimli bulunursa klavye alamdın mikrofon
Kişiden kişiye bütçeden bütçeye değişiyor bütün mesele bu

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
nk
Çok harcama yaptım. Yarını da bekliyorum

120 tane simit mesela 😂
Vala bu ay harcamalar birbirini kovaladı

Çok harcama yaptım. Yarını da bekliyorum

120 tane simit mesela 😂

Yav klavye mouse beyaz. Pad siyah olsa almak istiyorum Ama beyaz üstüne beyaz bilemedim.
Beyaz daha iyi kombinlenir bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,013
Üyeler
163,592
Son üye
kimolduğubilinmeyenkişi
Top Bottom