Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 Razer Atlas Cam Mousepad Beyaz - 1.792 TL 🔥🔥

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,354
İsim
Diyarhan
Kasamda bulunan TEMPERLİ cam dan ne farkı var? Kasadan çıkan camın maliyeti bile 200tl iken mouse pad e 1700 fiyat çekmek cidden çok saçma.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
nk

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
nk

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Eren n
alsam mı almasam mı çok kafam karışık beğenmezsem satabilir miyim sahibindende acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Erkan
Çok istiyorsanız kasanın camı 5 mm onu köy masaya işte sana mouse pad kasa zaten 5 bin TL 1800 kar etmiş sayilirsin 1800 TL etmez ama size göre eder bu tamamen alım gücü ile orantılı olan alır olmayan almaz yorumlara bakıyorum herkes zengin değil saçma bir tartışma olmuş ben cam mouse pad kullanmak isteseydim cam masa alırdım zaten gereksiz yorum yapmayın 5 TL mouse pad iş görüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kilimcinin Köroğlu
Zırcahillikten kastım bu işte. Eskiden bilmeyen susardı, utanırdı, şimdi bir bildiği varmış gibi akıl yürütmeye kalkıyor ve bir de bu fikrini tüm dünya ile paylaşmakta bir sakınca görmüyor. Gezegende tek bir cam çeşidi varmış gibi arabada da, gözlükte de, kasada da, güneş panelinde de aynı cam kullanılıyormuş gibi işkembesinden ürettiği bu fikirleri internet alemine salıyor ki okuyanlar kör olsun. Sen aynacıya git 30a30 0.5mm cam kestir gel bakıyım eve koçum benim hadi herkes enayi bir sen akıllısın, hatta hırdavatçıdan da kap bir cam boyası, istediğin rengede boyarsın.
Almayın kardeşim siz. Bu kafayla alamayacaksınız da zaten. Hiç bir şeye sahip olmayın. Kendini 30 centlik çinlinin polyester kumaşına layık gören niye alamadığını değil de alanları da enayi ilan eden adamla neyi tartışacaksın, ne hakkını savunacaksın.
Bu kafaya göre Mustang alanlarda enayi. 150.000e mis gibi doğan slx dururken neyinize bilader sizin Chargerlar falan.
Afferin size hadi Maaşallah.

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Tolga
Zırcahillikten kastım bu işte. Eskiden bilmeyen susardı, utanırdı, şimdi bir bildiği varmış gibi akıl yürütmeye kalkıyor ve bir de bu fikrini tüm dünya ile paylaşmakta bir sakınca görmüyor. Gezegende tek bir cam çeşidi varmış gibi arabada da, gözlükte de, kasada da, güneş panelinde de aynı cam kullanılıyormuş gibi işkembesinden ürettiği bu fikirleri internet alemine salıyor ki okuyanlar kör olsun. Sen aynacıya git 30a30 0.5mm cam kestir gel bakıyım eve koçum benim hadi herkes enayi bir sen akıllısın, hatta hırdavatçıdan da kap bir cam boyası, istediğin rengede boyarsın.
Almayın kardeşim siz. Bu kafayla alamayacaksınız da zaten. Hiç bir şeye sahip olmayın. Kendini 30 centlik çinlinin polyester kumaşına layık gören niye alamadığını değil de alanları da enayi ilan eden adamla neyi tartışacaksın, ne hakkını savunacaksın.
Bu kafaya göre Mustang alanlarda enayi. 150.000e mis gibi doğan slx dururken neyinize bilader sizin Chargerlar falan.
Afferin size hadi Maaşallah.
Hocam ben üstü cam yemek masası var onda kullanayım madem arkadaşın mantığı çok hoşuma gitti de.komple cam işte mouseyi bi o tarafa bi butarafa çekerim 😂

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,247
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
Rusty
Biz bunu alacağımıza bizim mahallediki camcidan bu olcede kessek olmaz mı altina logosu kağıtla falan koyarız sıkıntı değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida