🔥İndirim 🔥🔥 Razer Atlas Cam Mousepad Beyaz - 1.792 TL 🔥🔥

Kasamda bulunan TEMPERLİ cam dan ne farkı var? Kasadan çıkan camın maliyeti bile 200tl iken mouse pad e 1700 fiyat çekmek cidden çok saçma.

Vala bu ay harcamalar birbirini kovaladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz daha iyi kombinlenir bence
Hocam peki yanlış kaynaktan bakmadıysam kalınlık 5 mm çok mu fazla?

Evet 5 mm hocam 0.5 cm
Yarım santim

Genelde cam mouse padler 4 yada 5 mm oluyor
Aldım bakalım. Amazon sonuçta iadede problem çıkarmıyor.paylaşan arkadaş teşekkürler.

alsam mı almasam mı çok kafam karışık beğenmezsem satabilir miyim sahibindende acaba

Çok istiyorsanız kasanın camı 5 mm onu köy masaya işte sana mouse pad kasa zaten 5 bin TL 1800 kar etmiş sayilirsin 1800 TL etmez ama size göre eder bu tamamen alım gücü ile orantılı olan alır olmayan almaz yorumlara bakıyorum herkes zengin değil saçma bir tartışma olmuş ben cam mouse pad kullanmak isteseydim cam masa alırdım zaten gereksiz yorum yapmayın 5 TL mouse pad iş görüyor

Zırcahillikten kastım bu işte. Eskiden bilmeyen susardı, utanırdı, şimdi bir bildiği varmış gibi akıl yürütmeye kalkıyor ve bir de bu fikrini tüm dünya ile paylaşmakta bir sakınca görmüyor. Gezegende tek bir cam çeşidi varmış gibi arabada da, gözlükte de, kasada da, güneş panelinde de aynı cam kullanılıyormuş gibi işkembesinden ürettiği bu fikirleri internet alemine salıyor ki okuyanlar kör olsun. Sen aynacıya git 30a30 0.5mm cam kestir gel bakıyım eve koçum benim hadi herkes enayi bir sen akıllısın, hatta hırdavatçıdan da kap bir cam boyası, istediğin rengede boyarsın.
Almayın kardeşim siz. Bu kafayla alamayacaksınız da zaten. Hiç bir şeye sahip olmayın. Kendini 30 centlik çinlinin polyester kumaşına layık gören niye alamadığını değil de alanları da enayi ilan eden adamla neyi tartışacaksın, ne hakkını savunacaksın.
Bu kafaya göre Mustang alanlarda enayi. 150.000e mis gibi doğan slx dururken neyinize bilader sizin Chargerlar falan.
Afferin size hadi Maaşallah.

Zırcahillikten kastım bu işte. Eskiden bilmeyen susardı, utanırdı, şimdi bir bildiği varmış gibi akıl yürütmeye kalkıyor ve bir de bu fikrini tüm dünya ile paylaşmakta bir sakınca görmüyor. Gezegende tek bir cam çeşidi varmış gibi arabada da, gözlükte de, kasada da, güneş panelinde de aynı cam kullanılıyormuş gibi işkembesinden ürettiği bu fikirleri internet alemine salıyor ki okuyanlar kör olsun. Sen aynacıya git 30a30 0.5mm cam kestir gel bakıyım eve koçum benim hadi herkes enayi bir sen akıllısın, hatta hırdavatçıdan da kap bir cam boyası, istediğin rengede boyarsın.
Almayın kardeşim siz. Bu kafayla alamayacaksınız da zaten. Hiç bir şeye sahip olmayın. Kendini 30 centlik çinlinin polyester kumaşına layık gören niye alamadığını değil de alanları da enayi ilan eden adamla neyi tartışacaksın, ne hakkını savunacaksın.
Bu kafaya göre Mustang alanlarda enayi. 150.000e mis gibi doğan slx dururken neyinize bilader sizin Chargerlar falan.
Afferin size hadi Maaşallah.
Hocam ben üstü cam yemek masası var onda kullanayım madem arkadaşın mantığı çok hoşuma gitti de.komple cam işte mouseyi bi o tarafa bi butarafa çekerim 😂

Biz bunu alacağımıza bizim mahallediki camcidan bu olcede kessek olmaz mı altina logosu kağıtla falan koyarız sıkıntı değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,596
Üyeler
183,142
Son üye
Yolcu12
Geri