Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 Razer Atlas Cam Mousepad Beyaz - 1.792 TL 🔥🔥

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,247
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hayırlı olsun ne diyeyim.

Bence 1800 liraya mousepad almak kapitalizmin uşaklığı.
1800Tl çok para değil aslında 18k olsa haklısın derdim ayrıca Kapitalizmin uşaklığı sırf pahalı ya da popüler diye ihtiyacın yokken almak olur, ihtiyacın varsa pahalı bir pad alabilirsin. mesela benim bu pad'i alacak param var ama almıyorum çünkü cam bana hitap etmiyor ben kontrol tarzı seviyorum iyi bir kontrol pad'e de 1800tl veririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biz bunu alacağımıza bizim mahallediki camcidan bu olcede kessek olmaz mı altina logosu kağıtla falan koyarız sıkıntı değil
Aynı kalitede bir ürün yapmak istersen daha pahalıya gelir, angaryası da ayrı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

alsam mı almasam mı çok kafam karışık beğenmezsem satabilir miyim sahibindende acaba
İade edersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kilimcinin Köroğlu
Hocam ben üstü cam yemek masası var onda kullanayım madem arkadaşın mantığı çok hoşuma gitti de.komple cam işte mouseyi bi o tarafa bi butarafa çekerim 😂
Onu diyorum hocam işte. Gelip insanca soran arkadaşlar var olabilir mi, yapılabilir mi diye, sözüm kesinlikle onlara değil lütfen üstlerine alınmasınlar, ama bazıları kendinden o kadar emin ki, ben ilk defa bu forumda gördüm bu karakterleri, güvenlik kameracısının ramini samsung chiplerle hynixlerle karşılaştıran adam gördüm ciddi ciddi burada, insan hayrete düşüyor ya.
Eskiler hatırlar Şahan'ın cevizkıran skeçleri vardı kuş grip olur mu, dünya aslında dönmüyor mu gibi...
Skeçten fırlamış adamlar ahkam kesiyor, akıl dağıtıyor hale vaziyete bak... Foruma sırf bunlardan birine cinnet geçirip işi gücü bırakıp cevap yazmak için kaydoldum ben ya... İki tane de türleri var.

v1:
Enayi misin kardeşim o kadar para veriyorsun mobilyacılara?
İnşaat halindeki bir binadan 1 tane pencere camı ödünç alıyorsun, onu aynacıda ikiye böldürüp dörder delik açtırıyorsun.
Sonra cam tutkalıyla 4 tane silindir ahşap çıta yapıştırıyorsun al sana yemek masası.
2.'yide satarsın 1. bedavaya gelir diyecem de ikisini de zaten çalmıştın😂

v2:
Masa değil mi bu ya?
Ne yapıyorsunuz en fazla masada? Yemek yiyorsunuz.
Biraz tutumlu olun ne gerek var masaya bu kadar para vermeye?
Devir o devir mi? Neyinize yetmiyor bağdaş kurup yemek yemek?

Bıraksak kromagnona geri döndürecek bizi herifler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
glenpalyao
Cam al kullan diyenler

Ekler

• {2A478E3D-9619-438C-84BD-16CBFE94BB8D}.png
    {2A478E3D-9619-438C-84BD-16CBFE94BB8D}.png
    166.9 KB · Hit: 16

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Tolga
Onu diyorum hocam işte. Gelip insanca soran arkadaşlar var olabilir mi, yapılabilir mi diye, sözüm kesinlikle onlara değil lütfen üstlerine alınmasınlar, ama bazıları kendinden o kadar emin ki, ben ilk defa bu forumda gördüm bu karakterleri, güvenlik kameracısının ramini samsung chiplerle hynixlerle karşılaştıran adam gördüm ciddi ciddi burada, insan hayrete düşüyor ya.
Eskiler hatırlar Şahan'ın cevizkıran skeçleri vardı kuş grip olur mu, dünya aslında dönmüyor mu gibi...
Skeçten fırlamış adamlar ahkam kesiyor, akıl dağıtıyor hale vaziyete bak... Foruma sırf bunlardan birine cinnet geçirip işi gücü bırakıp cevap yazmak için kaydoldum ben ya... İki tane de türleri var.

v1:
Enayi misin kardeşim o kadar para veriyorsun mobilyacılara?
İnşaat halindeki bir binadan 1 tane pencere camı ödünç alıyorsun, onu aynacıda ikiye böldürüp dörder delik açtırıyorsun.
Sonra cam tutkalıyla 4 tane silindir ahşap çıta yapıştırıyorsun al sana yemek masası.
2.'yide satarsın 1. bedavaya gelir diyecem de ikisini de zaten çalmıştın😂

v2:
Masa değil mi bu ya?
Ne yapıyorsunuz en fazla masada? Yemek yiyorsunuz.
Biraz tutumlu olun ne gerek var masaya bu kadar para vermeye?
Devir o devir mi? Neyinize yetmiyor bağdaş kurup yemek yemek?

Bıraksak kromagnona geri döndürecek bizi herifler.

IMG_1800.jpeg
Al işte tam gaming masa 😂😂😂ikisi bir arada masa alana cam pad beleşe geliyor.
Reis anlat anlat bitmez. Yapacak bir şey yok. Ben 1 senede 2 tane mouse pad değiştirdim.ortalama tanesi 700tl civarlarındaydı. Eskidiler lekelendiler vs. Eğer bir tane daha alırsam cam pad maliyeti olacak zaten. Ama 700lük pade de gerek yok 100tl olan neyime yetmiyor? Hatta eskiden üstü resimli eşantiyon firma padleri vardı. Tırtıklı. 20cm kare falan onlardan bulmak lazım.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
nk

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432