Neler Yeni

🔥İndirim Honor Pad 9 + Klavye ve Kalem 11.599 TL 🔥🔥🔥

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Murat Aslan

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Murat Aslan
Yaptıkları oluyor ama fiyatı 12.799 TL oluyor. Konudaki tabletde gayet iyi tercih edebilirsiniz.
Evet ikisini kıyasladım ve honor pad 9 u aldım.Redmi pad pronun işlemcisi biraz daha iyiymiş harici aynı gibiler.Teşekkürler

sbalik61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sercan
bende var aynı tabletten alalı 1 ay oluyor , 10k ya bırakabilirim . Kalemsiz hali

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Guard stronger
Şimdi anlamadım çizim vb işimiz yoksa oyun ve film dizi izlemek için hangi tablet alınır ekran kalitesi olarak ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar yazıp yazıp nie gidiyorsunuz?

Son düzenleme:

sbalik61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sercan
ben kalemsiz halini bu fiyata aldım dostum zaten, kalemi varda vermiyor değilim yani. Keza ben 10k ya almadım ve ürün 1 ay felan oluyor alalı. Ezbere konuşmazsak iyi olurdu

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Murat Aslan
Şimdi anlamadım çizim vb işimiz yoksa oyun ve film dizi izlemek için hangi tablet alınır ekran kalitesi olarak ?

Bu paralara redmi pad pro daha iyi şuan kendi sitesinde 10600 sanırım

sbalik61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sercan
aldığınız fiyata satmaya mı çalışıyorsunuz yani :D hahaha neler görüyoruz forumda her gün şok ediyor gerçekten.
ben kalemsiz halini bu fiyata aldım dostum zaten, kalemi varda vermiyor değilim yani. Keza ben 10k ya almadım ve ürün 1 ay felan oluyor alalı. Ezbere konuşmazsak iyi olurdu

Kanka afedersin de ***** mı bu adamlar. Senden ikinci el kalemsiz 10 bine alsınlar. İpad mi bu

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

Konudaki tablet (Honor Pad 9) alınabilir. IPS LCD ekran teknolojisi ve 120 Hz ekran yenileme hızı kullanıyor. Samsung Tab S9 FE'nin ekranı zayıf TFT LCD ekran teknoljisi ve 90 Hz ekran kullanıyor.

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Noo Name
Ürünün piyasa fiyatı belli. O tableti 2. elde 10 bin liraya sağır, dilsiz ve kör birine yine satamazsınız. Taş çatlasa 8000-8.500 TL falan eder...

Top Bottom