Neler Yeni

🔥İndirim KİTAPSEVERLERE 1 ALANA 1 BEDAVA

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali
Kitapsever genç kardeşlerim; hepsiburada uygulaması üzerinde 1 alana 1 bedava kitap kampanyası var. Faydalanmak isteyenler bir göz atabilir. Gerçekten güzel kitaplar var. Bir kısmını internet üzerinden kontrol ettim. Daha uyguna satan yok ( kontrol ettiğim kitaplar için söylüyorum bunu). Herkese iyi okumalar.

_SYG_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yavuz Taştan
Kitapsever genç kardeşlerim; hepsiburada uygulaması üzerinde 1 alana 1 bedava kitap kampanyası var. Faydalanmak isteyenler bir göz atabilir. Gerçekten güzel kitaplar var. Bir kısmını internet üzerinden kontrol ettim. Daha uyguna satan yok ( kontrol ettiğim kitaplar için söylüyorum bunu). Herkese iyi okumalar.
Kitap önerin var mıdır?

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kitap önerin var mıdır?
Benim beğendiklerimve sepetimdekiler;
George: Bir saksağanın Anıları -Frieda Hughes
Ahu - Büşra Yörük
Ölümsüz İnsan - Jose Cordeiro
Sian Cadısı - Semiha Kaya
Kalbin Kaderin Olsun - Umut Güner
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim öneriniz için. İnceleyeceğim.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok sağolun

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Amazondaki indirim iyiymiş sepete ekleyince direkt etkinleşiyor mu acaba bilgisi olan var mı?

rleggsve8

80+

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Ödeme adiminda etkinlesiyo hocam ben aldim bu ustteki arkadasin linkten

Tesekkurler
valla berserkin ilk 3 kitabını sokmuşlar alasım var hocam 2den fazla kitap alırsak her 2 kitapta bir mi sokuyor indirime yoksa tek seferlik mi denediniz mi?

Ödeme adiminda etkinlesiyo hocam ben aldim bu ustteki arkadasin linkten

Tesekkurler
neler aldın hocam önerir misin bir şeyler

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla berserkin ilk 3 kitabını sokmuşlar alasım var hocam 2den fazla kitap alırsak her 2 kitapta bir mi sokuyor indirime yoksa tek seferlik mi denediniz mi?

neler aldın hocam önerir misin bir şeyler
Hepsiburadayı soruyorsanız evet 4 kitap alınca 2'sini bedava yapıyor. Amazon'u soruyorsanız bilemiyorum ne yazık ki.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Hepsiburadayı soruyorsanız evet 4 kitap alınca 2'sini bedava yapıyor. Amazon'u soruyorsanız bilemiyorum ne yazık ki.
Amazondada öyledir herhalde almadan bi deniyim bakayım
Amazondada oluyormuş haberiniz olsun

hocam pp ghost of tsushimadan değil mi güzel mi oyun indirime az girmiş alsam mı kararsızım ne diyosunuz

Son düzenleme:

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali
Amazondada öyledir herhalde almadan bi deniyim bakayım
Amazondada oluyormuş haberiniz olsun

hocam pp ghost of tsushimadan değil mi güzel mi oyun indirime az girmiş alsam mı kararsızım ne diyosunuz
Ghost of tsushima'dan alıntı evet. Orijinal almadım ne yazık ki ama kesinlikle oynanması gereken bir oyundur eğer oyuncuysanız. Eşsiz grafikleri olsun, hikayesi olsun. Bence gönlünüze taht kuracak. Hiç bir şeyi sevmezseniz bile vatanı için her şeyini feda eden bir adamı seversiniz. Şimdi Stalker 2 - Heart of Chernobyl'e başladım. O da grafik açısından onu aratmıyor. Hikayeyi çok bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.

Top Bottom