Neler Yeni

🔥İndirim Huawei Watch Fit 3 2.999TL

Cicikuşs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berkay Öztürk
Hocam bunda google uygulamaları kullanılıyor mu? Whatsapp arama, görüntülü görüşme oluyor mu? Çağrı cevaplama, çağrı arama, sesli arama, mesajlara cevap verme var mı?
Görüntülü görüşme yok saat üzerinde kamera yok çünkü. Sesli arama yapabiliyorsun gelen arama görünüyor, aynı zamanda saat üzerinden arama da yapabiliyorsun telefona bağlı olduğunda.

Mesajlara cevap kısmı iPhone üzerinden yapamıyorsun ama android üzerinde temel cevaplar verebiliyorsun “tamam” “teşekkürler” gibi.

Suya dayanıklı havuzda felan kullandım duş aldım bana mısın demiyor.

Daha çok spor modları açısından da tercih edebilirsin. Baya bir spor modu kalori modu diyet kalori kontrolü var.

Android ile içine mp3 atarak dinleyebiliyorsun ama iphone de bu özellik yok daha doğrusu kapalı. Aynı zamanda navigasyon da iphonede kapalı saatten bakamıyorsun ama spor esnasında ben yürüyüş modunu kullanıyorum gps den bulması başarılı.

Ekleme: Uyku takip özelliği felan mükemmel,

Son düzenleme:

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Birol Olcaytürkan
Görüntülü görüşme yok saat üzerinde kamera yok çünkü. Sesli arama yapabiliyorsun gelen arama görünüyor, aynı zamanda saat üzerinden arama da yapabiliyorsun telefona bağlı olduğunda.

Mesajlara cevap kısmı iPhone üzerinden yapamıyorsun ama android üzerinde temel cevaplar verebiliyorsun “tamam” “teşekkürler” gibi.

Suya dayanıklı havuzda felan kullandım duş aldım bana mısın demiyor.

Daha çok spor modları açısından da tercih edebilirsin. Baya bir spor modu kalori modu diyet kalori kontrolü var.

Android ile içine mp3 atarak dinleyebiliyorsun ama iphone de bu özellik yok daha doğrusu kapalı. Aynı zamanda navigasyon da iphonede kapalı saatten bakamıyorsun ama spor esnasında ben yürüyüş modunu kullanıyorum gps den bulması başarılı.

Ekleme: Uyku takip özelliği felan mükemmel,
Google servisleri çalışıyor mu?

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Birol Olcaytürkan
Saatte google servisleri yok ki, gerekmiyor zaten. Telefonlara geçerli o.
Yani gmail'ime mail geldiğinde bildirim gelme, açıp bakma ve cevaplama olayı yok. Hiç akıllı saat kullanmadım bu yüzden bilmiyorum. Samsung akıllı saatlerde de mi böyle?

Cicikuşs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berkay Öztürk
Yani gmail'ime mail geldiğinde bildirim gelme, açıp bakma ve cevaplama olayı yok. Hiç akıllı saat kullanmadım bu yüzden bilmiyorum. Samsung akıllı saatlerde de mi böyle?
Evet öyle bir özellik bu saatte yok ama gelen maili bildirimleri felan gösteriyor şöyle bir şey geldi diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,433
Üyeler
164,667
Son üye
ege0110
Top Bottom