Neler Yeni

🔥İndirim Huawei Watch Fit 3 2.999TL

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Mehmet B
o problemi ben arka tema siyah yapıp kullanınca cözüyorum cok sık duruyor tam ekran gibi.Bence cok problem değil 8 10 gün sarjı giden kibar bi saat 3bin tl sonucta gayet ucuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben gittim teknosada inceledim arkadaşımda saati aldı aynısı bir problem yok sorununuzu anlayamadım
şahsen beni çok rahatsız ediyor , siyah tema bir çözüm fakat sürekli siyah temayla kullanınca bayıyor

Faramirxx

80+
şahsen beni çok rahatsız ediyor , siyah tema bir çözüm fakat sürekli siyah temayla kullanınca bayıyor
anladım muadil apple 4 5 kat pahalı ve dedigim gibi bende 9 var 1.5 gün sarj gidiyor kullanmıyorum satıcam.10 gün gidiyor watch fit 3 ve sürekli acık ekranla beraber o da var.Ben saate bakıyım wp mesajını göreyim aramaya anlık arabada cevap veriyim yetiyor cok takılmıyorum 3k icin güzel saat bence piyasadakilere göre

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
OZAN TANKUŞ
Hangi telefonla kullanıyorsunuz ? En memnun olduğunuz özellikler neler
Hafif - Pili neredeyse gün içerisinde hiç düşünmüyorum 1 hafta rahat gidiyor. Uyku takibi ozellıgı cok ıyı. GPS çok düzgün çalışıyor. Denizde , Havuzda vs kullandım banamısın demedi. S21 kullanıyorum ama keşke samsungun saatini alsaymışım diyorum arada. Bu sadece spor için yapılmış bir saat. ama kolumda saat olsun, gelen mesajlarıma bakayım, Ufak tefek muzık dınlerken şarkılarımı atlayayım falan dersen al. Pil derdin vs olmuyor ve geri bildirim hissiyatı çok iyi.

Robius

80+ Bronze

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
2899 TL

var mı arttıran 1200 e mi band 9 aldım fit 3 ü satmıştım mecburen acayip güzel saat

saat o kadar güzel ki çentiğine bakmıyorsun bile hissiyat on numara ince çerçeveyi sonraki ürünlere saklıyorlar

Aldım, biraz inceleme videosu izleyip duruma göre iptal ederim belki. İlk akıllı saat siparişim olduğu için kafamda soru işaretleri var.
hiç birini izlemene gerek yok harika saat bir hafta kullandım

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

Cicikuşs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berkay Öztürk
Ben de ön siparişle almıştım sorular sorabilirsiniz.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

4stro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf Küçük
Samsung watch 4 almıştım şarjı 1 gün maks gidiyor, bence iyi ki Huawei almışsınız bunların şarjı bayağı gidiyor
1 gün mü? sizdeki ürün sıkıntılı olabilir mi hocam bende de mi watch var en az 1 hafta gidiyor

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Birol Olcaytürkan
Ben de ön siparişle almıştım sorular sorabilirsiniz.
Hocam bunda google uygulamaları kullanılıyor mu? Whatsapp arama, görüntülü görüşme oluyor mu? Çağrı cevaplama, çağrı arama, sesli arama, mesajlara cevap verme var mı?

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
sizce kırmızı kollu olan mı iyi yoksa siyah olan mı acil yardım lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular