Neler Yeni

Razer Vs Wlmouse Hangisi Daha iyi

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Beyler selam 2 mouse arasında kaldım
Razer viper v3 pro
WLmouse Sword X Wireless Mouse
Hangisini almamı önerirsiniz? Benim için rahatlığı ve hafifliği önemli genel olarak ancak siz hangisini tercih edersiniz

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"bence" skatez çıkması bir şey değiştirmiyor çünkü razer daha kaliteli PTFE skatez kullanıyor.
Hmm anladım hocam ikisi arasında belirgin fark varmıdır? Wlmouse yeni marka olduğu için güvenemiyorum çok birde garanti sistemleri biraz kötüymus o yüzden razer alma yönündeyim

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Beyler bu konuda çok aradayım gerçekten yardımcı olursanız çok sevinirim

Myling

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Kasap
size şöyle söyleyebilirim razer viper v3 pro çoğu e spor cu tarafından tercih ediliyor vl mouselar ise kulanıcı kararı tamamen razer kutusundan grip tape + 8K dongle çıkıyor sadece ama fps veya shother oyunlarında kesinlikle birisin üzmez ve yazlım konusunda çok üstün bir mouse

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
size şöyle söyleyebilirim razer viper v3 pro çoğu e spor cu tarafından tercih ediliyor vl mouselar ise kulanıcı kararı tamamen razer kutusundan grip tape + 8K dongle çıkıyor sadece ama fps veya shother oyunlarında kesinlikle birisin üzmez ve yazlım konusunda çok üstün bir mouse
Grip tape nedir hocam? Wl mousenin iyi gelmesi içinde yedek skatez olması aralarindaki fark tam ne bilmiyorum ama razere daha yakın gibiyim wlnin yanında verdikleri ve tasarımı çok ilgi cekiciydi

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Emre
Beyler selam 2 mouse arasında kaldım
Razer viper v3 pro
WLmouse Sword X Wireless Mouse
Hangisini almamı önerirsiniz? Benim için rahatlığı ve hafifliği önemli genel olarak ancak siz hangisini tercih edersiniz
Burada tamamen senin el yapına ve hangi mouse tutuş şeklinde rahat hissedeceğine bağlı, ikiside premium mouselar o yüzden üzmezler.
Ayrıca skatez'i istediğin gibi değiştirebilirsin ne bileyim daha speed bi skatez ya da daha control odaklı skatezlere yönelebilirsin ayrıca bu listeye superlight 2 ve wlmouse beast X 8khz de girer. Aktif olarak superlight 2 kullanıyorum soruların olursa yanıtlarım.

Myling

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Kasap
Grip tape nedir hocam? Wl mousenin iyi gelmesi içinde yedek skatez olması aralarindaki fark tam ne bilmiyorum ama razere daha yakın gibiyim wlnin yanında verdikleri ve tasarımı çok ilgi cekiciydi
grip tape mousenin yanlarına üstüne yapıştırılan kaydırmaz yüzeydir bunlar çoğu mousenin kutusundan çıkıyor üst segmente tabbiki de
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende şuanda aktif olarak razer deathader v3 pro 8K kullanıyorum sorunun olursa yanıtlarım alabilseydim viper v3pro almak isterdim

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
grip tape mousenin yanlarına üstüne yapıştırılan kaydırmaz yüzeydir bunlar çoğu mousenin kutusundan çıkıyor üst segmente tabbiki de
haa anladım hocam teşekkür ederim bilgi için

Burada tamamen senin el yapına ve hangi mouse tutuş şeklinde rahat hissedeceğine bağlı, ikiside premium mouselar o yüzden üzmezler.
Ayrıca skatez'i istediğin gibi değiştirebilirsin ne bileyim daha speed bi skatez ya da daha control odaklı skatezlere yönelebilirsin ayrıca bu listeye superlight 2 ve wlmouse beast X 8khz de girer. Aktif olarak superlight 2 kullanıyorum soruların olursa yanıtlarım.
Hocam wlmousede dediğim modelin sol tıkında kronik sorun olduğunu belirtmis herkes ve teknik servisin yardımcı olmadığından bahsetmişler o yüzden sanırım wlmouseden uzaklasacagim superlight ve razerin bu modeli arasında alacağım en azından bilindik ve güvenilir markalar hangisi daha iyidir?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Emre
viper kullanımı daha rahat bide daha hafif
1732866193295.png

Hafif dediğin mouse'a bi gel bak istersen

haa anladım hocam teşekkür ederim bilgi için

Hocam wlmousede dediğim modelin sol tıkında kronik sorun olduğunu belirtmis herkes ve teknik servisin yardımcı olmadığından bahsetmişler o yüzden sanırım wlmouseden uzaklasacagim superlight ve razerin bu modeli arasında alacağım en azından bilindik ve güvenilir markalar hangisi daha iyidir?
İlk defa sol tıkın kronik bir sorun olduğunu senden duyuyorum. Bi kaç tane kaynak atabilir misin? Kaç kişi yaşamış bu sorunu merak ettim. Ayrıca sol tık sorununda teknik servis neden destek olmasın ki wraith'den aldığım mouse'dan hem tekerlek sorunu oldu hemde yan makro tuşu çalışmadı. ama hepsini yaptılar.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Alıntıyı görüntüle

İlk defa sol tıkın kronik bir sorun olduğunu senden duyuyorum. Bi kaç tane kaynak atabilir misin? Kaç kişi yaşamış bu sorunu merak ettim. Ayrıca sol tık sorununda teknik servis neden destek olmasın ki wraith'den aldığım mouse'dan hem tekerlek sorunu oldu hemde yan makro tuşu çalışmadı. ama hepsini yaptılar.
Hemen anlatıyorum hocam youtubede sword modelinin yorumlarına girdim Türkçe 2 video yorumlarda ise bu arızaya denk gelen 10 dan fazla kişi olduğunu gördüm servise gonderdiklerinde tamir olduğunu söyleyip geri vermişler ancak 3 gün sonra aynı sorun devam etmiş isterseniz 1/2 yorumun ssini atabilirim yada kendiniz izleyebilirsiniz o olaylardan sonra benimde alasim kaçtı

Alıntıyı görüntüle

Wl mouse aslında tam hayalimdeki ürün tasarım olsun hafiflik olsun ergonomik olsun dongle olsun ama bu olaylar beni uzaklaştırdı

Top Bottom