A_TURAN_A
80+ Bronze
yani toplam anında 1250 lira puan mı verdibana verdi kampanya takip kısmında görünüyor
yani toplam anında 1250 lira puan mı verdibana verdi kampanya takip kısmında görünüyor
bu arkadaşın çok net itopyada görevi var tüm mesajlara itopya sistem atıyor başka bişey yazmıyorİtopya bomba gibi gelmiş
https://www.itopya.com/modartx231amdryzen57600asusdualgeforcertx4060ti8gb16gbddr51tbnvmem2ssd_h27554
Bu hangi uygulaması Ziraat'in? Buraya nasıl giriyoruz?bana verdi kampanya takip kısmında görünüyor. harcama detayında var
Stoğu tükendi şuan.Hâlâ da 20.499 TL'lik sistemin stokta kalması kafamı karıştırıyor. Demek ki çok arzu edilmedi ama elimdeki sistemi satıp alasım da var bilemiyorum valla
1000tl yüklenmiş şuan bi müşteri hizmetlerini arıyayımyani toplam anında 1250 lira puan mı verdi
250 gelmez o zman bana da gelmedi çünkü kampanyaya kaydolmuştum , farklı kampanyalarla birleştirilemez diyor1000tl yüklenmiş şuan bi müşteri hizmetlerini arıyayım
16'ya satılan 5600x'li sistemden sonra hiçbir şey "aman tanrım hemen almalıyım"lık gelmiyor artık.Bu hangi uygulaması Ziraat'in? Buraya nasıl giriyoruz?
Stoğu tükendi şuan.
Hocam cevap verir misiniz? SS attığınız ekran hangi uygulamanın ekranı?1000tl yüklenmiş şuan bi müşteri hizmetlerini arıyayım
Aynı durumdayım Çok üzgünüm kaçırdığım için.16'ya satılan 5600x'li sistemden sonra hiçbir şey "aman tanrım hemen almalıyım"lık gelmiyor artık.
hayırlı olsun ama yine 18 bin bile çok iyi bence bu sisteme1000tl yüklenmiş şuan bi müşteri hizmetlerini arıyayım
bankkart uygulaması. app store da var play storeda daHocam cevap verir misiniz? SS attığınız ekran hangi uygulamanın ekranı?
Aynı durumdayım Çok üzgünüm kaçırdığım için.
Ölü soket ne demek oluyor acaba 4070s kıyı almayı düşünüyorumOn numara sistem olmuş lakin stok eritme sistemi olduğu çok belli , ölü şoketli işlemci var içinde , ileriki güncellemelerde bir tık kısır kalırsınız ama ben alır hiç dokunmam 5-10 yıl kullanırım diyorsanız alınır.
o çok iyiydi ya 2 tane almıştım16'ya satılan 5600x'li sistemden sonra hiçbir şey "aman tanrım hemen almalıyım"lık gelmiyor artık.