Neler Yeni

Sahibinden Aula F75 Fiyatları - Biz bize geçiririz Türkiyem

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Erdem çay
Bu alsataçı taktiği ya, biraz ortam durgunlaşsın, unutulsun yok pahasına satacaklar.
Şubatta bu mesajınızı alıntılarım.

1. Olarak en büyük indirimlerin olduğu ayı geride bıraktık 6k ya dayanan cloud 3 wireless şuan 3.5k

2. Tüm bu indirimlerde adam akıllı bir klavye bile kampanyaya girmedi.

3. Olarak bu gün 1.5 burun kıvrılan aula Ocak ve şubat ta gelecek zam furyasından yerli sitelerdeki klavye fiyatlarına göre 3/1 fiyatına gelecek.

4. Temudan önce zaten 3k ya satılıyordu.. Custom piyasasını biraz takip etseniz piyasanın temu öncesine döneceğini kestirirdiniz.

Dediğinizin olabilmesi için tek şart var oda Temuda üst modelinin yakın fiyattan satışa konması işte o zaman al sat yapanların elinde patlar ajazz ak820 max gibi

Bırakın almayın ellerinde patlasın , f75 e 3000 lira vermek saçmalıktan başka bir şey değil. 3000 liraya çok daha güzel klavyeler bulabilirsiniz , bu kan emicilerin tuzağına düşeyim demeyin :D
bunu anlatmaya çalışıyorum sanki bu fiyatlar acayip normalmiş gibi birde bana kızıyorlar

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Mehmet Aslan
bunu anlatmaya çalışıyorum sanki bu fiyatlar acayip normalmiş gibi birde bana kızıyorlar
Çözüm basit , almamak. İlanı olan arkadaşlar da yazıyor olabilir çok takılmayın , insaflı bir fiyat değil. Almazsanız paşa paşa fiyat kırarlar.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şubatta bu mesajınızı alıntılarım.

1. Olarak en büyük indirimlerin olduğu ayı geride bıraktık 6k ya dayanan cloud 3 wireless şuan 3.5k

2. Tüm bu indirimlerde adam akıllı bir klavye bile kampanyaya girmedi.

3. Olarak bu gün 1.5 burun kıvrılan aula Ocak ve şubat ta gelecek zam furyasından yerli sitelerdeki klavye fiyatlarına göre 3/1 fiyatına gelecek.

4. Temudan önce zaten 3k ya satılıyordu.. Custom piyasasını biraz takip etseniz piyasanın temu öncesine döneceğini kestirirdiniz.

Dediğinizin olabilmesi için tek şart var oda Temuda üst modelinin yakın fiyattan satışa konması işte o zaman al sat yapanların elinde patlar ajazz ak820 max gibi
Hayır, bunu demiyorum. Şuna kötü buna kötü diyip milletin almaması için elinden geleni yapan, stok yapıp sonrasında elinden pahalıya çıkaran tipleri kastediyorum

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Arkadaşa aldığımız klavye Temu sağolsun iptal oldu, bizde ikinci ele bakalım dedik ağzımız açık kaldı. 1500 liraya kadar falan tamam ama bu fiyatlar ne Hepsiburada'da 24 ay garantili 2933 liraya falan geliyor bunları sahibinden komisyonuyla düşünemiyorum bile. Acaba bunlardan satan var mıdır?

Bu fiyatlardan almayı düşünen arkadaş olursa almasın diye bu ürünü bırakıyorum: https://www.akakce.com/klavye/en-uc...losuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,741126643.html
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sinirlenmek istiyorsan tıkla
Piyasayı manipüle ediyorlar bu fiyatlara satılmasa bile fiyatları yukarı çekmiş oluyorlar. Serbest piyasa birde istedikleri fiyata satsınlar yapacak bir şey yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Nik Flatron
piyasayı alıcı ve satıcılar belirlemeli. Hem alıcı hemde satıcı olmadığı halde yorum yapıp, alan ve satanın memnun olduğu yerde memnuniyetsiz olan üçüncü kişiler piyasaya karışmamalı.

Top Bottom