12 yaşındaki kardeşime aldım, bayıldı. Malzeme kalitesi ve sesi yeterli.Xiaomi Redmi Buds 6 Play - Beyaz Kulakiçi Kulaklık TWS Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Redmi Buds 6 Play - Beyaz Kulakiçi Kulaklık TWS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
yaman adamsın gardaş1600den düşmüş. İhtiyacı olan değerlendirsin. Al sat yapanlar görmesin diye buraya atıyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
al sata gitmez zaten de güzelmiş fiyatı1600den düşmüş. İhtiyacı olan değerlendirsin. Al sat yapanlar görmesin diye buraya atıyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sarı sitede ikinci el ürünler 1000-1200. Oradan alacağına bu temizi al geç.al sata gitmez zaten de güzelmiş fiyatı
Yapma be hocam yapma be hiç ihtiyacım yok ama alıcam sanırım1600den düşmüş. İhtiyacı olan değerlendirsin. Al sat yapanlar görmesin diye buraya atıyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ediyorum amazonun uygulamada ilk siparişi ile 900 liraya aldım kulaklığı JBL çok beğenirim QCY t13 anc kullanıyordum bakalım bunun kalitesi nasıl1600den düşmüş. İhtiyacı olan değerlendirsin. Al sat yapanlar görmesin diye buraya atıyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.Teşekkür ediyorum amazonun uygulamada ilk siparişi ile 900 liraya aldım kulaklığı JBL çok beğenirim QCY t13 anc kullanıyordum bakalım bunun kalitesi nasıl