abbbasyanbasan
80+
En ucuz teknosa şuan 3500'E alabilirsinşuan nerde stok var ve nasıl ucuzua alabılırız
gamepower fujın den gecıcem
En ucuz teknosa şuan 3500'E alabilirsinşuan nerde stok var ve nasıl ucuzua alabılırız
medımarkta varmış aynı fiyat nays falan kullananlar var galiba yukardaki mesajlarda bır bakmak lazım onaEn ucuz teknosa şuan 3500'E alabilirsin
Araştır belki öyle daha uyguna gelir 1 yılın en düşük fiyatı 3250 3-5 ay önce millet 4.5 5k civarına almış yılbaşından sonra ne olur fiyatı kim bilirmedımarkta varmış aynı fiyat nays falan kullananlar var galiba yukardaki mesajlarda bır bakmak lazım ona
şuan nerde stok var ve nasıl ucuzua alabılırız
Araştır belki öyle daha uyguna gelir 1 yılın en düşük fiyatı 3250 3-5 ay önce millet 4.5 5k civarına almış yılbaşından sonra ne olur fiyatı kim bilir
kuveytturk yok ve naysdan gelen parada sadece madıa markta kullanılabbılır dıyor ve gelicek parada %10 yani 350 tl yapıyor
Kuveyttürk varsa 12 taksit yapıyor vade farksız.
Kullanım amacınıza bağlı, dizi film gibi kullanımlarda, ve tizz ve vokal şarkılarda birkaç ayarlama ile güzel seviyelere geliyor Barracuda X, ama oyun odaklı kullanım ve bass performansı isterseniz cloud3Barracuda x ten memnunmusunuz ya cloud 3 yada barracuda alıcam arada kaldım?
Valla bilemiyorum bende merak ettim razer barracuda x var bu fiyatlara ondan iyikuveytturk yok ve naysdan gelen parada sadece madıa markta kullanılabbılır dıyor ve gelicek parada %10 yani 350 tl yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun rakibi hangi kulaklık peki bilen varmı
kuveytturk yok ve naysdan gelen parada sadece madıa markta kullanılabbılır dıyor ve gelicek parada %10 yani 350 tl yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun rakibi hangi kulaklık peki bilen varmı
Dostum corsair voidelite pro 7.1 rgb var şu an kullandığım kulaklık buBir ima var gibi
Sakın barracuda alma ben 1 ay içinde sattım.Bu kadar kalitesiz plastik olamaz.Barracuda x ten memnunmusunuz ya cloud 3 yada barracuda alıcam arada kaldım?
görünümü çok hoşmuş ciddenbugün son gün indirim geldi geldi gelmedi mecbur hs80 max alacağım kafaya taktım şunu