Kabloyla niye kullanıyorsun knk 10 günde bi şarja tak pil yüzdesi gözüküyor zaten kullanımı da yok diye biliyorumkablosuyla kullanabiliyor mu hocam sana zahmet söyler misin? çokmu kısa ya da direk kullanılmıyor mu?
Kabloyla niye kullanıyorsun knk 10 günde bi şarja tak pil yüzdesi gözüküyor zaten kullanımı da yok diye biliyorumkablosuyla kullanabiliyor mu hocam sana zahmet söyler misin? çokmu kısa ya da direk kullanılmıyor mu?
Resimde göründüğü gibi diyor resmi de atarmısın hatta linki atsan daha iyi olur. Bu arada teşekkür ederim eve geçince denerim.Sistem->Ses-> seçeneğine gidin ve resimde görüldüğü gibi kulaklık ayarlarını açın.
DÜZENLEME: Ayrıca mikrofonu 16k'dan 32k Hz'ye değiştirmelisiniz. Bu, kaliteyi büyük ölçüde artıracaktır."
Yok hocam, Barracuda X den geçiş yapılır mı diyordumYav tamam tamam gelmiş jak girişli kulaklığı onunla bir tutuyorsun hahaha
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen geçenler’de barracuda hyper’dan iyi demiyor muydun ben mi yanlış hatırlıyorum
al kankam,, aksam kupon var 150tl, işbank kartı varsa 12taksitle veya 9taksitben iade edip burdan alayım(pazarama) bari açmadıydım ,3000e geliyo
Resimde göründüğü gibi diyor resmi de atarmısın hatta linki atsan daha iyi olur. Bu arada teşekkür ederim eve geçince denerim.
hijyen kuralları gereği ambalajı açılmış ürünleri almıyorlar diye biliyorumArkadaşlar kulaklığı açıp 15 dk kullandıktan sonra iade etme şansımız var mı?
Beni aradılar, iadeniz kabul edildi ancak ürün bize ulaştığında kontrol edip size geri yollayabiliriz hijyen gereği falan filan dediler dediğiniz gibi.hijyen kuralları gereği ambalajı açılmış ürünleri almıyorlar diye biliyorum
Resimde göründüğü gibi diyor resmi de atarmısın hatta linki atsan daha iyi olur. Bu arada teşekkür ederim eve geçince denerim.