Neler Yeni

HYPERX CLOUD III WIRELESS 4599 TL

00Tarik00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Tarık Öztürk
Hocam kulaklıkta gecikme var ve bazen kopuyor kısa süreli ve seslerde robotlaşma var kullandıkça daha belirgin olmaya başladı ben garantiye verip para iadesi isteyeceğim bayramdan sonra açıkçası pişman etti
1 haftadır kullanıyorum hiçbir gecikme yaşamadım hocam. Cihazda sıkıntı olma ihtimali yüksek.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Yunus Emre Uzun
Hocam kulaklıkta gecikme var ve bazen kopuyor kısa süreli ve seslerde robotlaşma var kullandıkça daha belirgin olmaya başladı ben garantiye verip para iadesi isteyeceğim bayramdan sonra açıkçası pişman etti
hocam üründen kaynaklı olmalı şansınıza küsün geçmiş olsun iade etme hakkınız dolmadan edin alırlar ürün sorunluysa diye tahmin ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır hocam zaten sizin yorumunuza istinaden yorum yapma gereği duydum bu işi çözmüşsünüz. Ben de aynı ayarları deneyeceğim bakalım teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
rica ederim hocam ayarlayamazsanız burdan dönün yardımcı olurum

M.Barisk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Barış
hocam üründen kaynaklı olmalı şansınıza küsün geçmiş olsun iade etme hakkınız dolmadan edin alırlar ürün sorunluysa diye tahmin ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

rica ederim hocam ayarlayamazsanız burdan dönün yardımcı olurum
4-5 ay oluyor kutu garanti var komple para iadesi isteyeceğim olursa o ve para ekleyip sennheiser momentum 4 alacağım

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Yunus Emre Uzun
4-5 ay oluyor kutu garanti var komple para iadesi isteyeceğim olursa o ve para ekleyip sennheiser momentum 4 alacağım
hocam 5 ay sonra mı oldu bu sorun başta yok muydu o zaman iade almazlar büyük ihtimalle servise gider sanki

M.Barisk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Barış
hocam 5 ay sonra mı oldu bu sorun başta yok muydu o zaman iade almazlar büyük ihtimalle servise gider sanki
Kulaklık servise gitmez direkt ya değişim ya da para iadesi olur diye biliyorum zaten ilk aldığımdan beri var üşendim gitmeye şu aralar artık kulağımı çizmeye başladı

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Yunus Emre Uzun
Kulaklık servise gitmez direkt ya değişim ya da para iadesi olur diye biliyorum zaten ilk aldığımdan beri var üşendim gitmeye şu aralar artık kulağımı çizmeye başladı
anladım hocam kabul ederler ozaman

Reins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Anıl Altın
Konudan bağımsız cloud 2'den geçmeli miyim? 2. kez cloud 2 alıyorum gayet memnunum padlerinde veya cihazda bir sıkıntı yok.

Top Bottom