HYPERX CLOUD III WIRELESS 4599 TL

Evet bir ara 4000 altına da indi geçen sene diye hatırlıyorum o Zaman almıştım sesi az ama mikrofonu iyi QUOTE="ynsemreuzun, post: 9796297, member: 139846"]
Hocam 4e en son kasım indirimlerinde indi bu kulaklığın yıllık fiyat analizine bakarsanız 5 in altına çok az inmiş bende 4700den aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ses 5k verdiğiniz bir kulaklık için yeterli değil ama 40 liraya ömürlük bir program alıp sorunsuz kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum ben daha tok canlı ve basslı ses seviyorum bu aradıklarım yetersiz geldi ve ona göre ayar çektim memnunum çok rahat ve pilide en uzun giden kulaklık bu 2 haftada bir şarj ediyorum
[/QUOTE]
Evet hocam ses konusu dolby ile çözülüyor alacak arkadaşların içinde kalmasın çözülmese iade edecektim bende şu an memnunun

Evet hocam ses konusu dolby ile çözülüyor alacak arkadaşların içinde kalmasın çözülmese iade edecektim bende şu an memnunun
[/QUOTE]
Ben yine çekicem sanırım o fiyat bandında en iyisi denebilir diğerleri satılan fiyatları haketmiyor diye düşünüyorum.

Ben yine çekicem sanırım o fiyat bandında en iyisi denebilir diğerleri satılan fiyatları haketmiyor diye düşünüyorum.
[/QUOTE]
keslinlikle hocam sürücü çapı 53 kulaklığın aynı fiyattakilerin çoğu 40
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat yükselmiş agalar?
sanırım

Hocam ses 5k verdiğiniz bir kulaklık için yeterli değil ama 40 liraya ömürlük bir program alıp sorunsuz kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum ben daha tok canlı ve basslı ses seviyorum bu aradıklarım yetersiz geldi ve ona göre ayar çektim memnunum çok rahat ve pilide en uzun giden kulaklık bu 2 haftada bir şarj ediyorum
Aldım ya bakalım deneyelim. Zaten wireless kulaklık arıyordum ben , odyofil birisi değilim ses işinden hiç anlamam benim için önemli değil aslında. Arkadaşımda sennheiser momentum 4 var bende 600 liralık xiaominin bi şeyi var ikisinin sesinde çok fark yok gibi geliyor bana mesela öyle bi odunum bu konuda kulağım zayıf :D Dediğiniz uygulama dolby midir hocam nedir ? Attığınız ayar ile bir deneyeyim geldiğinde.

Hocam iyi forumlar. Hyperx C3 kablolu modeline sahibim ve ses performansı olarak üst düzey bir ses var diyemem. Wireless bir kulaklık çekmek istiyorum aslında bu kablolu kulaklığı arkadaşıma satıp wireless modelini almalı mıyım sizce? Bir de şu Dolby muhabbeti var. Onu tek seferlik ödeme yapıp mı satın alıyoruz yoksa abonelik tarzında her ay düzenli bir ödeme mi yapmamız gerekiyor? Çünkü bu marka model kulaklığın ayarsız sesi bence berbat. Ayarla mükemmel hale getirdim diyenler var, o yüzden yaşadığım hayal kırıklığı bir tık yerini umuta bıraktı diyebilirim :D

Hocam iyi forumlar. Hyperx C3 kablolu modeline sahibim ve ses performansı olarak üst düzey bir ses var diyemem. Wireless bir kulaklık çekmek istiyorum aslında bu kablolu kulaklığı arkadaşıma satıp wireless modelini almalı mıyım sizce? Bir de şu Dolby muhabbeti var. Onu tek seferlik ödeme yapıp mı satın alıyoruz yoksa abonelik tarzında her ay düzenli bir ödeme mi yapmamız gerekiyor? Çünkü bu marka model kulaklığın ayarsız sesi bence berbat. Ayarla mükemmel hale getirdim diyenler var, o yüzden yaşadığım hayal kırıklığı bir tık yerini umuta bıraktı diyebilirim :D
tek seferlik 40 lira

kulaklığı teknosa üzerinden 'outlet' olarak satın aldım. yaklaşık 4 senedir hyperx cloud 2 kablolu versiyonu kullanıyordum ve memnundum fakat eskimişti ve artık kablolu bir şey istemiyordum. onu sattıktan sonra uzun bir arayışa girdim... g pro x, razer v2 pro/v2 hyperspeed, g733,
barracuda/x/pro. razerin cok fazla kronik sorunu vardı logitechin fiyatı yüksekti vs. en sonunda uygun fiyata hyperx cloud 3 wireless modelini aldım ve biraz kararsızım çünkü kulaklığın sesi bana az geliyor. evet rtings sitesindeki testlerde natural sese en yakın frekansları vs veriyor çok yüksek bir şarj süresi var fakat dediğim gibi uzun süre hyperx cloud 2 kingston üretimli kulaklığı kullanınca biraz bunu garipsedim. onun haricinde arkadaşlar dolby demişler fakat ben Equalizer Apo Peter's extension kullanıyorum bunu da redditte bulmuştum. sesleri inanilmaz değiştirdi ama yine de yeterli gelmiyor. şu anda iade etsem ne yapacağımı bilemiyorum varsa fikri olan aydınlatırsa sevinirim...

evet ayarsız sesi bir tık hayal kırıklığı hocam ben dolby ayarımı zaten paylaştım memnunum önce kendi kulaklığınızda deneyin 7 günlük ücretsiz zaten 1 kere alıyorsunuz abonelik değil

evet ayarsız sesi bir tık hayal kırıklığı hocam ben dolby ayarımı zaten paylaştım memnunum önce kendi kulaklığınızda deneyin 7 günlük ücretsiz zaten 1 kere alıyorsunuz abonelik değil
Tamamdır hocam zaten sizin yorumunuza istinaden yorum yapma gereği duydum bu işi çözmüşsünüz. Ben de aynı ayarları deneyeceğim bakalım teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

Hocam kulaklıkta gecikme var ve bazen kopuyor kısa süreli ve seslerde robotlaşma var kullandıkça daha belirgin olmaya başladı ben garantiye verip para iadesi isteyeceğim bayramdan sonra açıkçası pişman etti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,058
Üyeler
183,052
Son üye
özlem karakaya
Geri