Neler Yeni

HYPERX CLOUD III WIRELESS 4599 TL

hawkddf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Uçar
bende galiba 1 ay önce 4200 e almıştım barracuda prodan geçiş yaptım o daha rahattı bununda ses kalitesi daha iyi geldi barracuda pro da çok daha fazla ses vardı ama bu sanki daha net gibi geldi bana mikrofonu hiç takmadım ona bi yorum yapamıcam ama üzmez genelde hyperx mikrofonları

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Onur
Nova pro wireless mi bu mu ?
Bu ise hemen alacağım ancak nova pro ise beklemek zorundayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğu kişi sesi iyi değil ayar gerekli falan diyor

Hs80 ni bu mu dicem de linç yerim heralde
Elinde hs80 yoksa cloud 3 al. Ama hs80 var , cloud 3 e geçilir mi dersen geçmeye değmez.
Şahsen kullanmadım yorumlardan yola çıkarak konuşuyorum.

Son düzenleme:

xoguzx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Oğuz Ünal
bende galiba 1 ay önce 4200 e almıştım barracuda prodan geçiş yaptım o daha rahattı bununda ses kalitesi daha iyi geldi barracuda pro da çok daha fazla ses vardı ama bu sanki daha net gibi geldi bana mikrofonu hiç takmadım ona bi yorum yapamıcam ama üzmez genelde hyperx mikrofonları
Barracuda pro siparis ettim fakat mikrofon kalitesi sanırım kötü ve yedek pad bile piyasada yok, iptal edip bunu almak daha mı mantıklı?

forzabagimlisi

80+ Bronze
Barracuda pro aldık bakalım buna vereceğime 2 daha koyarım alırım dedim 🙂

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
Yunus Emre Uzun
İndirim yok hocam bindirim var gerçek indirim değil neredeyse 4 küsúre inmişti o zaman alınırdı diye düşünüyorum.
Hocam 4e en son kasım indirimlerinde indi bu kulaklığın yıllık fiyat analizine bakarsanız 5 in altına çok az inmiş bende 4700den aldım

Nova pro wireless mi bu mu ?
Bu ise hemen alacağım ancak nova pro ise beklemek zorundayım.

Çoğu kişi sesi iyi değil ayar gerekli falan diyor

Elinde hs80 yoksa cloud 3 al. Ama hs80 var , cloud 3 e geçilir mi dersen geçmeye değmez.
Şahsen kullanmadım yorumlardan yola çıkarak konuşuyorum.
Hocam ses 5k verdiğiniz bir kulaklık için yeterli değil ama 40 liraya ömürlük bir program alıp sorunsuz kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum ben daha tok canlı ve basslı ses seviyorum bu aradıklarım yetersiz geldi ve ona göre ayar çektim memnunum çok rahat ve pilide en uzun giden kulaklık bu 2 haftada bir şarj ediyorum

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Burak
Hocam 4e en son kasım indirimlerinde indi bu kulaklığın yıllık fiyat analizine bakarsanız 5 in altına çok az inmiş bende 4700den aldım

Hocam ses 5k verdiğiniz bir kulaklık için yeterli değil ama 40 liraya ömürlük bir program alıp sorunsuz kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum ben daha tok canlı ve basslı ses seviyorum bu aradıklarım yetersiz geldi ve ona göre ayar çektim memnunum çok rahat ve pilide en uzun giden kulaklık bu 2 haftada bir şarj ediyorum
Evet bir ara 4000 altına da indi geçen sene diye hatırlıyorum o Zaman almıştım sesi az ama mikrofonu iyi QUOTE="ynsemreuzun, post: 9796297, member: 139846"]

[/QUOTE]

Top Bottom