eXe-Dracarys
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 169
Arkadaşlar kulaklığı açıp 15 dk kullandıktan sonra iade etme şansımız var mı?
kutusunu açarsan edemezsinArkadaşlar kulaklığı açıp 15 dk kullandıktan sonra iade etme şansımız var mı?
internetten aldıysan varArkadaşlar kulaklığı açıp 15 dk kullandıktan sonra iade etme şansımız var mı?
İstersen 1'gün kullan fark etmez kutusu açılmış olarak bakıyorlar iade edilir mi bilemem bende merak ediyorum daha önce eden oldu muArkadaşlar kulaklığı açıp 15 dk kullandıktan sonra iade etme şansımız var mı?
Bunun ses kasma kabiliyetleri daha yüksek. Nova 7 daha temiz bir ses verir. Kablosuz ürünlerin ses seviyeleri fazla yüksek olmuyor malesef. Sizin yerinizde olsam geçmezdim.Steelseries Nova 7'den iyi midir acaba ya çünkü nova 7 kafamdan düşüyor sürekli ses seviyesi de çok yüksek gelmedi bana bu nasıldır acaba
Kendi mikrofonum var ayriyeten
Nova7'i satıp buna mı geçsem
Amazondan 2 adet cloud 2 aldık test felan ettik beğenmedik direkt almıştı başka bir yerden başka bir kulaklık ismini hatırlamıyorum hijyen açısından almıyorlarİstersen 1'gün kullan fark etmez kutusu açılmış olarak bakıyorlar iade edilir mi bilemem bende merak ediyorum daha önce eden oldu mu
Onlara kalmış bir şey artık iade alıp almamakAmazondan 2 adet cloud 2 aldık test felan ettik beğenmedik direkt almıştı başka bir yerden başka bir kulaklık ismini hatırlamıyorum hijyen açısından almıyorlar
Valla öyle yeni yıl'dan sonra çok ararız gibime geliyorSabah görsem N11 den alırdim bitmiş ama.
Media Marktan aldım çokta ihtiyacım yoktu fakat corsair hs70 wiraless bataryasını değiştirdiğim halde artık 4 saat filan gidiyor gitmiyor.
Birde bu fiyatları 2025 te mumla arayacağız gibi duruyor. Bu fiyata 2-3 ay önce kablolu anca alınıyordu.
Valla bende çözemedim fakat Razer'dan iyidir diye düşünüyorum bende barracuda x'den geçeceğimRazer Barracuda X'e göre karşılaştırabilecek deneyimlemiş birisi var mı? Yukarıda birileri yazmış ama tam anlayamadım.
Alıp almama konusunda kararsız kaldım. Simracing ve müzik için kullanmayı düşünüyorum.Valla bende çözemedim fakat Razer'dan iyidir diye düşünüyorum bende barracuda x'den geçeceğim