Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin
Arkadaşlar kulaklığı açıp 15 dk kullandıktan sonra iade etme şansımız var mı?

Arkadaşlar kulaklığı açıp 15 dk kullandıktan sonra iade etme şansımız var mı?
İstersen 1'gün kullan fark etmez kutusu açılmış olarak bakıyorlar iade edilir mi bilemem bende merak ediyorum daha önce eden oldu mu

oliveforge99

80+ Silver
Steelseries Nova 7'den iyi midir acaba ya çünkü nova 7 kafamdan düşüyor sürekli ses seviyesi de çok yüksek gelmedi bana bu nasıldır acaba
Kendi mikrofonum var ayriyeten
Nova7'i satıp buna mı geçsem
Bunun ses kasma kabiliyetleri daha yüksek. Nova 7 daha temiz bir ses verir. Kablosuz ürünlerin ses seviyeleri fazla yüksek olmuyor malesef. Sizin yerinizde olsam geçmezdim.

Fears

80+
İstersen 1'gün kullan fark etmez kutusu açılmış olarak bakıyorlar iade edilir mi bilemem bende merak ediyorum daha önce eden oldu mu
Amazondan 2 adet cloud 2 aldık test felan ettik beğenmedik direkt almıştı başka bir yerden başka bir kulaklık ismini hatırlamıyorum hijyen açısından almıyorlar

Amazondan 2 adet cloud 2 aldık test felan ettik beğenmedik direkt almıştı başka bir yerden başka bir kulaklık ismini hatırlamıyorum hijyen açısından almıyorlar
Onlara kalmış bir şey artık iade alıp almamak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöye aylardır kullanan biri yorum yapsa nasıldır fps oyunları için filan

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Erdem çay
Sabah görsem N11 den alırdim bitmiş ama.
Media Marktan aldım çokta ihtiyacım yoktu fakat corsair hs70 wiraless bataryasını değiştirdiğim halde artık 4 saat filan gidiyor gitmiyor.
Birde bu fiyatları 2025 te mumla arayacağız gibi duruyor. Bu fiyata 2-3 ay önce kablolu anca alınıyordu.

Sabah görsem N11 den alırdim bitmiş ama.
Media Marktan aldım çokta ihtiyacım yoktu fakat corsair hs70 wiraless bataryasını değiştirdiğim halde artık 4 saat filan gidiyor gitmiyor.
Birde bu fiyatları 2025 te mumla arayacağız gibi duruyor. Bu fiyata 2-3 ay önce kablolu anca alınıyordu.
Valla öyle yeni yıl'dan sonra çok ararız gibime geliyor

GrittyFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Felix Nageron
Razer Barracuda X'e göre karşılaştırabilecek ve deneyimlemiş birisi var mı? Yukarıda birileri yazmış ama tam anlayamadım.

Razer Barracuda X'e göre karşılaştırabilecek deneyimlemiş birisi var mı? Yukarıda birileri yazmış ama tam anlayamadım.
Valla bende çözemedim fakat Razer'dan iyidir diye düşünüyorum bende barracuda x'den geçeceğim

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Jiyu
geçen ki indirimden cloud 2 core wireless aldım fakat sonar vs uygulamalar indirdiğimde sesler ya kötü geliyor ya kısık geliyor ya da istediğim gibi ses kasamıyordum ben de normal kullanıyorum. Valorantta iyi ses kasabilmek için ne yapmalıyım ? takım arkadaşlarımı ve rakibimi ayırt etmek , sağdan mı soldan mı üstten mi geldiğini ayırt etmek istiyorum

Top Bottom