Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

Cyrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Caner ÇARŞANBA
4400 TL'ye yeni alınmış HS80 WİRELES mi 3250 TL'ye alınmış wireles cloud 3 mü bilemedim
HS80 yeni aldım lakin kafaya bir tık küçük geliyor gibi, Hyperx konfor konusunda önde olur gibi kafaya oturma açısından
Ses kalite kıyası soru işareti benim için, kablosuz kullanım süresinde hyperx baya önde görünüyor

4400 TL'ye yeni alınmış HS80 WİRELES mi 3250 TL'ye alınmış wireles cloud 3 mü bilemedim
HS80 yeni aldım lakin kafaya bir tık küçük geliyor gibi, Hyperx konfor konusunda önde olur gibi kafaya oturma açısından
Ses kalite kıyası soru işareti benim için, kablosuz kullanım süresinde hyperx baya önde görünüyor
120 saat çok iyi bir süre 1 haftayı rahat çıkarır

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Birol Olcaytürkan

Fiyatı güncelleyin ya da indirim bitti işaretleyin. Fiyat 3500 TL olmuş.

GrittyFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Felix Nageron
Aldım ama sanırım iptal edeceğim youtube incelemelerin'de kötü yorumlar var fakat kararsız kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde bluetooth var mı yok mu incelemeler'de yok diyor burada var
MediaMarkt bile başlığı "HYPERX Cloud III Wireless Bluetooth Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah" bu şekilde atmış. Bluetooth olmaması ciddi hata olur.

MediaMarkt bile başlığı "HYPERX Cloud III Wireless Bluetooth Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah" bu şekilde atmış. Bluetooth olmaması ciddi hata olur.
Valla çözemedim var mı yok mu :D

StoneCold

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Serkan
Bu kulaklıkta Bluetooth yok arkadaşlar alanların haberi olsun ben kullanıyorum

laider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Koca Osman
Ben de kablolu HS80 bakıyordum.
Pedleri kumaş olduğu için cazip geldi.

Alanlar 1-2 gün kullanıp kutusuna kaldırıyor.
Sahibinden HS80 kaynıyor.

Anlamadım, kötü mü kulaklık.
Dünyanın parası bir de, ucuz bir model değil.

StoneCold

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Serkan
Hocam valorant vs için nasıl kulaklık sizce kafada çok rahatsız ediyor mu
Cloud 2 kingston üretimi eski kulaklığı kullanıyordum kablolu menteşe kırıldığı için bu modeli aldım ses cloud 2 ye göre düşük ama cloud 2 de valorant oynarken ses 50 60 arası kullanıyordum bunda 70 75 öyle bir fark var kafada iki kulaklıkta da biraz baskı oluyor

Cloud 2 kingston üretimi eski kulaklığı kullanıyordum kablolu menteşe kırıldığı için bu modeli aldım ses cloud 2 ye göre düşük ama cloud 2 de valorant oynarken ses 50 60 arası kullanıyordum bunda 70 75 öyle bir fark var kafada iki kulaklıkta da biraz baskı oluyor
Genel olarak tavsiyen ne olur hocam şuan tekrar alır mıydın bu kulaklığı razer barracuda x var ondan geçiş yapmayı düşünüyorum

Top Bottom