Neler Yeni

Gözlük alanlar bakabilirmi

Hanaz

80+ Gold
Uzağı net görememeye başladım muhtemelen miyop yakında problem yok loş ışıklarda falan rahatsız etmeye başladı özellikle güneş battıktan sonra falan

Gelelim asıl meseleye hastaneden randevu alıp gitmem mi lazım yoksa herhangi bir optik halledebilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
hedef gösteriliyorum
evet önce göz doktoruna gideceksin sonra orada kaç numara olduğunu öğreneceksin. doktor reçete vs. verecek sonra optik mağazaya gidip oradan çerçeve seçeceksin onlar camlarını ayarlayacaklr bitti gitti

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
Doktora gıderek tam numaranı ogrenmen lazım. Randevu bulabılırsen baya kısa bır ıs.

Hanaz

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
Uzağı net görememeye başladım muhtemelen miyop yakında problem yok loş ışıklarda falan rahatsız etmeye başladı özellikle güneş battıktan sonra falan

Gelelim asıl meseleye hastaneden randevu alıp gitmem mi lazım yoksa herhangi bir optik halledebilir mi
doktor kontrol sonrası numara yazar, sen optiğe gider çerçeve seçersin reçeteyi verirsin ayarlar olur biter.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

bende de aynı sorun vardı kuzenimin gozlugunu takınca iyi görüyordum o yeni gözlük alınca bende onun gozlugunu kullanmaya başladım ama tavsiye etmiyorum öncellikle driverlar güncel mi?

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
muhammed samet

Göz doktoruna git orda balona bakıyorsun orda ölçüm yapılıyor sonra harfler vs bakiyom ona göre cam veriyorlar

Hanaz

80+ Gold
bende de aynı sorun vardı kuzenimin gozlugunu takınca iyi görüyordum o yeni gözlük alınca bende onun gozlugunu kullanmaya başladım ama tavsiye etmiyorum öncellikle driverlar güncel mi?
+1 Uyarı puanını benden al dalga geç diye sormadım

Edit: engelliyorum driverlerini güncel tut

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,759
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
geçmiş olsun kral, hiç düşünme doktora görün. doktorsuz gözlük veremezler zaten yasak. Numaranı vs öğrenmen lazım ondan sonra optiğe gidip doktorun verdiği kağıdı veriyosun ona göre cam kesip veriyorlar gözlük çerçeveni sen seçiyosun onlar monte ediyor

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
+1 Uyarı puanını benden al dalga geç diye sormadım

Edit: engelliyorum driverlerini güncel tut
çok üzüldüm, daha gözlüğü nereden alması gerektiğini bilmeyen birisinin bu forumda gold olup birilerine bir şekilde tavsiye vermesi patlattı beni :love:

edit: driverlarım güncel

Top Bottom