Neler Yeni

Bilgisayarimdaki herseyi sildim nasil geri gelir

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Laptopumda hem C hem D var C SSD oldugu icin yer dolmustu bende D ye aktarmak istedigim icin C deki usersi komple D ye kopyaladim ardindan C dekini sildim suan bilgisayardaki hersey silindi masaustu fotografi bile gitti Bu Bilgisayar kismina bile giremiyorum nasil geri getirebilirim yardimci olur musunuz? çok onemli kaybetmemem gereken fotograflar vardi.

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Laptopumda hem C hem D var C SSD oldugu icin yer dolmustu bende D ye aktarmak istedigim icin C deki usersi komple D ye kopyaladim ardindan C dekini sildim suan bilgisayardaki hersey silindi masaustu fotografi bile gitti Bu Bilgisayar kismina bile giremiyorum nasil geri getirebilirim yardimci olur musunuz? çok onemli kaybetmemem gereken fotograflar vardi.
format at ama formatta özel seçeneği yerine dosyaları koru olarka seç

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,017
İsim
Emir
Shift delete mi yaptiniz?
Ek olarak bilgisayarda bir sey yapamiyor musunuz?Onu anlayamadim

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Shift delete mi yaptiniz
direkt D ye kopyala yapistir yaptiktan sonra yani bu dedigimde 1 gun surdu nerdeyse baya uzun surdu sonra direkt C deki userse sag tik yapip sil dedim yonetici iznine evet dedim

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
iso üzerinden windowsu 0dan kurulum yapın lakin diski biçimlendirmek, sıfırlamak yerine dosyaları koru seçeneğine basın. Kurulum tamamlandıktan sonra C diskinde windows.old isminde bi klasör olacak silinmemiş dosyalarınızın tamamı burada olmalı.

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Shift delete mi yaptiniz?
Ek olarak bilgisayarda bir sey yapamiyor musunuz?Onu anlayamadim
herhangi bir seyi acmaya calistigimda tasinmis yeniden adlandilirmis veya silinmis olabilir bu ogeyi silmek istermisiniz diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

iso üzerinden windowsu 0dan kurulum yapın lakin diski biçimlendirmek, sıfırlamak yerine dosyaları koru seçeneğine basın. Kurulum tamamlandıktan sonra C diskinde windows.old isminde bi klasör olacak silinmemiş dosyalarınızın tamamı burada olmalı.
bu C ye tanimlanan seylerin icinde bilgisayarin icinde olan silinmeyen hersey gelir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Suanda bilgisayara flash taktim ve c ve d yi gorebiliyorum hersey duruyor aslinda neden boyle oldu ki

Son düzenleme:
Top Bottom