Neler Yeni

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Abdullah
Arkadaşlar son zamanlarda bu klavyenin adını çok duyar oldum elimde apex3 tkl klavye var bu aulaya geçmelimiyim bu klavyeyi Steelseries den ayıran nedir eksi yönü artı yönü

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eyüp
bu apex 3 mebran klavye kanki onun için o fiyata alma bence

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,356
İsim
Muhammed efe
Arkadaşlar son zamanlarda bu klavyenin adını çok duyar oldum elimde apex3 tkl klavye var bu aulaya geçmelimiyim bu klavyeyi Steelseries den ayıran nedir eksi yönü artı yönü
Aula artıları, arkadaşın saydıklarına ek ses yalıtımı, hotswap olması, knob multimedya tuşu, lubelu switchler vs vs. Bu arada bu klavye custom değil ama değişiklik yapılabilinir bi klavye. Custom klavye kasa,swtich ve tuş takımlarını ayrı olarak alıp seri üretimde olmayan bi klavye ortaya çıkmaya deniyor.

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aula f75 tuşlar ses yapıyor mu klavye sesini sevmiyorum onun için membran klavye almıştım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aula artıları, arkadaşın saydıklarına ek ses yalıtımı, hotswap olması, knob multimedya tuşu, lubelu switchler vs vs. Bu arada bu klavye custom değil ama değişiklik yapılabilinir bi klavye. Custom klavye kasa,swtich ve tuş takımlarını ayrı olarak alıp seri üretimde olmayan bi klavye ortaya çıkmaya deniyor.
Reis tuşa bastığınızda gecikme gibi birsey yapiyor mu fps oyuncusuyum burası benim için çok önemli çünkü

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,356
İsim
Muhammed efe
Aula f75 tuşlar ses yapıyor mu klavye sesini sevmiyorum onun için membran klavye almıştım zaten

Reis tuşa bastığınızda gecikme gibi birsey yapiyor mu fps oyuncusuyum burası benim için çok önemli çünkü
Kanka fps kasıyorsan bu paraya alabileceğin çoğu ürün kablolu modda 1k hz verir. Ama dersen 5k bütçem var rapid triger destekli 8k hz alman lazım o zaman.

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Abdullah
Kanka fps kasıyorsan bu paraya alabileceğin çoğu ürün kablolu modda 1k hz verir. Ama dersen 5k bütçem var rapid triger destekli 8k hz alman lazım o zaman.
Ben en iyisi hiç degişmeyeyjm kanka klavyeden memnunum durduk yere masraf çıkmasın başımıza

Sen anlıyorsun gibi bu işi şuan güncel olarak hyperx cloud2 kablolu kullanıyorum kablosuz bir kulaklığa geçeceğim onerin olur mu

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Shoto Todoroki
apex 7 den geçtim aulaya apex 7 nin basım hissiyatı falan dandik geliyor artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,483
Üyeler
163,666
Son üye
mertcansmz55
Top Bottom