Geçilir mi Reis bu klavyeye nediyorsun şuanda 1400-1500 e forumda satıyorlaren büyük nedenleri kablosuz olması
custom klavye olması
fp olması
Kankam o klavye elimde zaten şuan kullanıyorum geçilir mi öbür klavyeyebu apex 3 mebran klavye kanki onun için o fiyata alma bence
Ben ondan geçtim daha iyi şuanlıkArkadaşlar son zamanlarda bu klavyenin adını çok duyar oldum elimde apex3 tkl klavye var bu aulaya geçmelimiyim bu klavyeyi Steelseries den ayıran nedir eksi yönü artı yönü
geçilir hocam her türlüGeçilir mi Reis bu klavyeye nediyorsun şuanda 1400-1500 e forumda satıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kankam o klavye elimde zaten şuan kullanıyorum geçilir mi öbür klavyeye
Aula artıları, arkadaşın saydıklarına ek ses yalıtımı, hotswap olması, knob multimedya tuşu, lubelu switchler vs vs. Bu arada bu klavye custom değil ama değişiklik yapılabilinir bi klavye. Custom klavye kasa,swtich ve tuş takımlarını ayrı olarak alıp seri üretimde olmayan bi klavye ortaya çıkmaya deniyor.Arkadaşlar son zamanlarda bu klavyenin adını çok duyar oldum elimde apex3 tkl klavye var bu aulaya geçmelimiyim bu klavyeyi Steelseries den ayıran nedir eksi yönü artı yönü
Reis tuşa bastığınızda gecikme gibi birsey yapiyor mu fps oyuncusuyum burası benim için çok önemli çünküAula artıları, arkadaşın saydıklarına ek ses yalıtımı, hotswap olması, knob multimedya tuşu, lubelu switchler vs vs. Bu arada bu klavye custom değil ama değişiklik yapılabilinir bi klavye. Custom klavye kasa,swtich ve tuş takımlarını ayrı olarak alıp seri üretimde olmayan bi klavye ortaya çıkmaya deniyor.
Kanka fps kasıyorsan bu paraya alabileceğin çoğu ürün kablolu modda 1k hz verir. Ama dersen 5k bütçem var rapid triger destekli 8k hz alman lazım o zaman.Aula f75 tuşlar ses yapıyor mu klavye sesini sevmiyorum onun için membran klavye almıştım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis tuşa bastığınızda gecikme gibi birsey yapiyor mu fps oyuncusuyum burası benim için çok önemli çünkü
Ben en iyisi hiç degişmeyeyjm kanka klavyeden memnunum durduk yere masraf çıkmasın başımızaKanka fps kasıyorsan bu paraya alabileceğin çoğu ürün kablolu modda 1k hz verir. Ama dersen 5k bütçem var rapid triger destekli 8k hz alman lazım o zaman.
apex 7 den geçtim aulaya apex 7 nin basım hissiyatı falan dandik geliyor artık.Arkadaşlar son zamanlarda bu klavyenin adını çok duyar oldum elimde apex3 tkl klavye var bu aulaya geçmelimiyim bu klavyeyi Steelseries den ayıran nedir eksi yönü artı yönü
Kankam klavye mekanikmiş ben mekanik ses çıkaran klavye sevmiyorum onun için membran almıştım zatenapex 7 den geçtim aulaya apex 7 nin basım hissiyatı falan dandik geliyor artık.