Valorant indirdim ve oyunda takılmalar vardı bios güncelledim ve masa üstünde takılmaya da başladı sonra valorant ı sildim ve yeniden başlattım pc yi sonra bi sorun kalmadı gibi acaba anakartımda bir sorun olabilirmi.
Crucial p3 plus 1 tbHocam depolama olarak ne kullanıyorsunuz
Hocam valorant indirdiğinizde donma kasma başlaması çok saçma bu sorunun anakart kaynaklı olacağını zannetmiyorum depolama alanınız dolmuş olabilirmi?Hocam depolama olarak ne kullanıyorsunuz
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
300 GB lık bir alan vardıHocam valorant indirdiğinizde donma kasma başlaması çok saçma bu sorunun anakart kaynaklı olacağını zannetmiyorum depolama alanınız dolmuş olabilirmi?
Birde klavye mouse internet adaptörü de gidip gidip geliyordu yani örneğin mouse bi çalışıyor bi çalışmıyordu. Onu yazmayı unutmuşumHocam valorant indirdiğinizde donma kasma başlaması çok saçma bu sorunun anakart kaynaklı olacağını zannetmiyorum depolama alanınız dolmuş olabilirmi?
ne yapmalıyım?hocam anakartla alakası yok bu adımları izleyin.
- Komut İstemi'ni Yönetici Olarak Çalıştırın: Başlat menüsüne "cmd" yazın, Komut İstemi'ne sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
- DISM Tarama Komutunu Çalıştırın:
Bu komut, sistemdeki bir sorun olup olmadığını kontrol eder.Kod:DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
- Sorun Varsa Daha Kapsamlı Bir Tarama Başlatın:
Bu, sorunları tarar ve sistemin onarılıp onarılamayacağını kontrol eder.Kod:DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
- Sorunları Onarmak İçin Komut Çalıştırın:
Bu komut, hasarlı dosyaları otomatik olarak onarır.Kod:DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
- Sistemi Yeniden Başlatın: Onarım işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
hocam adımları izleyin300 GB lık bir alan vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde klavye mouse internet adaptörü de gidip gidip geliyordu yani örneğin mouse bi çalışıyor bi çalışmıyordu. Onu yazmayı unutmuşum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne yapmalıyım?
hocam adımları izleyin
şimdi bir de SFC /SCANNOW yazın o da bitince pcyi yeniden başlatın.
Admin olarak çalıştır diyor cmdyi