Söyleyeceksin 15 gün içinde verecekler , vermezlerse icraya verceksinYaklaşık 4 ay süren THH başvurum sonuca ulaştı ve lehime karar çıktı. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilen var mı?
Mevzu neydi hocam.Yaklaşık 4 ay süren THH başvurum sonuca ulaştı ve lehime karar çıktı. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilen var mı?
Monitör almıştım. Anormal derecede IPS glow vardı. Ekranın ortasına kadar. 3 köşeden hem de. Neyse bilirkişi geldi baktı. Ben monitörden çok anlamam televizyona bakıyorum ben genelde dedi. O yüzden olayı özellikle anlattım. 2 monitörü yan yana koyarak. Özellike ışık sızması değil, ips glow diyip açıklamama rağmen ışık sızması diye yazmışlar karara gene de kabul görmüş.Mevzu neydi hocam.
Hocam çok sevindim adınıza diğer arkadaşlara da örnek olsun.Monitör almıştım. Anormal derecede IPS glow vardı. Ekranın ortasına kadar. 3 köşeden hem de. Neyse bilirkişi geldi baktı. Ben monitörden çok anlamam televizyona bakıyorum ben genelde dedi. O yüzden olayı özellikle anlattım. 2 monitörü yan yana koyarak. Özellike ışık sızması değil, ips glow diyip açıklamama rağmen ışık sızması diye yazmışlar karara gene de kabul görmüş.
sonuç ne oldu simdi paranı aldın mıYeni gücenlleme. N11 iademi kabul etti ve ürünü satıcıya gönderdim fakat satıcı paramı vermeyip ürünü aynen bana kargoladı şu saniye ile. Yurtiçi kargo sistemi üzerinden iade işlemi başlattım. N11 desteğe durumu anlattım ama yardımcı olamayacaklarını söylediler. Şaka gibiler.
bu tüketici hakem heyeti bilir kişi olayını nasıl şikayet edebilirim. Geçen sene bir ayakkabı thh ye verdim. Kaymakamlığa gittim. Adam sen çık ben inceleyeceğim dedi ayakkabıyı inceledi ve red kararı verdi. Dedim sen bilir kişi misin ? Cevap vermedi. Daha sonra kaymakamlığı arayıp şikayet etmeye çalıştım. İsim istedim. tehdit edip isim vermediler kaymakamlığa çağırdı adam telefona bağlanıp. Bu durumunun üstünden 1 sene felan geçti ama nereye bu konuyu şikayet edebilirim. @Abdullah HacıgülMonitör almıştım. Anormal derecede IPS glow vardı. Ekranın ortasına kadar. 3 köşeden hem de. Neyse bilirkişi geldi baktı. Ben monitörden çok anlamam televizyona bakıyorum ben genelde dedi. O yüzden olayı özellikle anlattım. 2 monitörü yan yana koyarak. Özellike ışık sızması değil, ips glow diyip açıklamama rağmen ışık sızması diye yazmışlar karara gene de kabul görmüş.