- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıcak tutması ve konforu nasıl hocamHammer jack bakabilirsin hocam. Hem Türk markası hem de hakiki deri. 1 sene oldu alalı süper. Bu kış da benimle.
Sıcak tutması ve konforu nasıl hocamHammer jack bakabilirsin hocam. Hem Türk markası hem de hakiki deri. 1 sene oldu alalı süper. Bu kış da benimle.
Daha önce hammer Jack satan bir mağazacılık olarak önermem bütçen yetmiyorsa olabilir ama bütçen yetiyorsa skechers Adidas salomon merel colombia gibi markalara bakabilirsinSıcak tutması ve konforu nasıl hocam
Hangisi iyidir sıcak tutma konusunda hocam benim el ayak ısınmaz kolay kolay. Hem sıcak tutma hem konfor olsun çok aşırısa ağır olmaısn tabideDaha önce hammer Jack satan bir mağazacılık olarak önermem bütçen yetmiyorsa olabilir ama bütçen yetiyorsa skechers Adidas salomon merel colombia gibi markalara bakabilirsin
Hangisi iyidir sıcak tutma konusunda hocam benim el ayak ısınmaz kolay kolay. Hem sıcak tutma hem konfor olsun çok aşırısa ağır olmaısn tabide
Söylediğin markalara bakarım hocam benim bildiğim söyledikşerin arasından colombia solomon. Adidas skechers biliyorumda her modeli iyi olmuyor sanırımSöylediğim markalar iyidir hatta kar botu varsa içi yünlü onlardan al