Ben öyle yapacağım şuanda turkcelldeyim vodafone taşıdım dün geri turkcelle döneceğim.şuan da turk telokomdayım buna nasıl geçiş yaparım?turkcell e geçip geri dönebilir miyim?
Süreci nasıl işlettin alatır mısın 615 ₺ ödüyorum Turkcell Rahat efsane fırsat 40 GB paketine 3 ay da bir fatura fiyatı güncelleniyor taahhütsüz olduğun dan Turkcell artık eski den arayıp hesaplı paket sunarlardı o da yok 9 senedir Turkcell eski müşterilerine hiç kıymet vermiyor operatörlerSimdi bayiden geldim geçişi tamamladim
Hepsinde var hatta fazlasida varBayilerin hepsinde var mı acaba reis sordun mu hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Turkcelli iptal edip geçmeyi düşünüyorum ama bayilere giden vs var mı hiç
Nezamana kadar gecerliSimdi bayiden geldim geçişi tamamladim
Hiçbirşey yapmana gerek yok git bayiye hallederler faturasızda cayma bedelide çıkmıyor bende turkcelldeyim şuan vodafone taşıdım geri döneceğim.Senin faturasız olduğu için cayma bedeli de çıkmaz sen bir ara sor yinedeSüreci nasıl işlettin alatır mısın 615 ₺ ödüyorum Turkcell Rahat efsane fırsat 40 GB paketine 3 ay da bir fatura fiyatı güncelleniyor taahhütsüz olduğun dan Turkcell artık eski den arayıp hesaplı paket sunarlardı o da yok 9 senedir Turkcell eski müşterilerine hiç kıymet vermiyor operatörler
Bilemiyorum belli de degil gibi yarinda olabilir yilbasindadaNezamana kadar gecerli
Bayilik verdiği telefoncularda bu tarifeler var mıdır acaba yoksa kendi yerine mi gitmek mantıklıSimdi geldim bayii den her bayide var hatta daha fazla seçeneklerde var altta fotografini ekledim onlarada gecis yapabiliyorsunuz
Alıntıyı görüntüle
Suan telekomsan gecis yapamazsin baska operatore git gel yaoman gerek ama o zamana kadarda bu tarifeler kalir mi belli degilşuan da turk telokomdayım buna nasıl geçiş yaparım?turkcell e geçip geri dönebilir miyim?
OlmuyorZaten telekomluyum bana olmuyor mu 25gb a 330 tl ödüyorum, olmuyorsa başka hat/paket öneriniz var mıdır?
Bilemiyorum ben Bayii sine gittimBayilik verdiği telefoncularda bu tarifeler var mıdır acaba yoksa kendi yerine mi gitmek mantıklı
Turkcellin yaptığı kampanyada başvuru yapan arkadaşlar, sim gelmeden iptal edebilirsiniz. Ben da demin türkcell i arayıp iptal ettim herhangi bir ücret vs konusu olmadı.valla düşünürdüm de zaten aktivasyon da yapmadık daha sim kart da gelmedi belki geçerim bilmiyorum
online asistana sordum vergiler hariç şuan cayma bedelin 145 tl yazıyor ben tt bayisine gidiyom agaReis iyice araştırmadan kesin olmadan sakın bulaşma.
Birsürü bedel çıkarırlar sonra uğraş dur.
EkledimReis 3mb den fazla yüklemez forum galeriye gir fotoğrafın ss inin al onu yükle