Neler Yeni

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

Ejakv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Yılmaz
Screenshot_20241204_145156_Yanmda.jpg
arkadaşlar bu ne diyor şimdi şaşırdım cayma bedeli ödemeyecek miyim nasıl olur

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Mert Can
Bu pakete nerden geçebiliriz? Ne dediniz müşteri hizmetlerine?

xkeanex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hakan Erdoğan
woahhhh efsane fiyatlar 2 numaramı müşteri hizmetlerinden direk taşıdım. Teşekkürler Türk Telekom.Şükraaaannnn شكرًا

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
En fazla 1 hafta ben dün başlattım bile 3 gün içinde açılacak tahminimce yarın açılır öbür günde ben geri turkcell e dönerim
Bende türk telekomluyum şuanda taahütüm bitiyor yakın zamanda cayma bedeli çıkmıyor , online yapabiliyor muyum hat taşımayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yıldızlı günler yeni görselli :)
Hocam ne kadar süre geçerli peki ? Hani hattı başka yere taşısak , tekrar geçiş yapsak TT ye geç kalırmıyım.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Bende türk telekomluyum şuanda taahütüm bitiyor yakın zamanda cayma bedeli çıkmıyor , online yapabiliyor muyum hat taşımayı

Hocam ne kadar süre geçerli peki ? Hani hattı başka yere taşısak , tekrar geçiş yapsak TT ye geç kalırmıyım.
Bende online yaptım kral internetten vodafone taşıdım bayiye gidip simkartımı alıp açılmasını bekleyeceğim 3 gün içinde açılacak 3 ünde yaptım en geç 6 sında açılmış olacak.O zamana bu tarifer kalırsa faturasıza geçtiğim için tahahhüt de yok cayma bedeli de yok istediğim tarifeye ücretsiz geçebilirim.Turkcell kullanıyorum 1 senedir şimdi yeni kampanya çıkardı vodafone geçip geri turkcell e döneceğim umarım anlatabilmişimdir.
Özellikle sordum müşteri hizmetlerine geçersin dedi bakalım ne olacak.

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
Bende online yaptım kral internetten vodafone taşıdım bayiye gidip simkartımı alıp açılmasını bekleyeceğim 3 gün içinde açılacak 3 ünde yaptım en geç 6 sında açılmış olacak.O zamana bu tarifer kalırsa faturasıza geçtiğim için tahahhüt de yok cayma bedeli de yok istediğim tarifeye ücretsiz geçebilirim.Turkcell kullanıyorum 1 senedir şimdi yeni kampanya çıkardı vodafone geçip geri turkcell e döneceğim umarım anlatabilmişimdir.
Özellikle sordum müşteri hizmetlerine geçersin dedi bakalım ne olacak.
Anladım hocam. Online nasıl yapacağım , site üzerinden tarife seçmemi istiyor. Uygulamadan mı yapmak mantıklı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Erman
Annemin sözleşmesi bitmişti. Buna geçirmesini söyledim bayiye gitmiş. 10gb olan tarifeye geçecekti. 15₺ vergi ile birlikte 150₺'ye geçiş yaptı.

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Kaya
Simdi geldim bayii den her bayide var hatta daha fazla seçeneklerde var altta fotografini ekledim onlarada gecis yapabiliyorsunuz
Alıntıyı görüntüle

Bilemiyorum belli de degil gibi yarinda olabilir yilbasindada
Müşteri hizmetlerini aradığımda bayilerde olmadığı söylenmişti sizde var diyorsunuz demekki kargo ücreti almak için öyle demişler

xkeanex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hakan Erdoğan
müşteri hizmetlerinden ve ya bayiiden de geçiş sağlayabilirsiniz, sadece mevcut ttnette faturasız hattınız varsa sizi bayiye yönlendiriyorlar, bu arada ttnette hali hazırda faturalı taahhütü olanlarada hat iptal etmek istiyorum diyip sizi aktardıkları diğer departmandaki müşteri hizmetleride çok cazip teklifler sunuyor örneğin bugün 2 ay önce yapmış olduğum ttnet faturalı hattımı iptal için bağlandım, bana şuanki 1000dk+20gb+250sms en uygun yıldızlı günlerde 180 TL olan kampanyayı hattımı iptal etmeden 184 tl ye 1000dk+25gb+250sms şeklinde yeni bir başka tarifeye taşıdılar taahütüm devam ediyor olmasına rağmen. Şansınızı deneyin.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Rusty
Teşekkürler turk sirketleri yine beni sebege çevirmeyi başladınız. Son 1 haftadır netgsmden Vodafone geçtim, dün de turkcelle geçtim bugün de bu kampanya çıktı 160 lira 20 GB veriyordum netgsm de dustugum hallere bak.
Şimdi turkcele hattım taşınmadi ama sözleşme imzaladı yarın taşınacak mesajı geldi iptal edebilir miyim taşınma işlemini?

EDMIN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Çakır
Şuan Vodafone da 1. Ayım bundan direkt geçebiliyor muyum? Müşteri hizmetleri 3 ay falan dedi de cayma bedeli çıkmıyor zaten ilk ay.

Top Bottom