Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,593
Ben görüştüm oluyor dedilerBende görüştüm olmuyor dediler.
Ben görüştüm oluyor dedilerBende görüştüm olmuyor dediler.
Bende türk telekomluyum şuanda taahütüm bitiyor yakın zamanda cayma bedeli çıkmıyor , online yapabiliyor muyum hat taşımayıEn fazla 1 hafta ben dün başlattım bile 3 gün içinde açılacak tahminimce yarın açılır öbür günde ben geri turkcell e dönerim
Hocam ne kadar süre geçerli peki ? Hani hattı başka yere taşısak , tekrar geçiş yapsak TT ye geç kalırmıyım.yıldızlı günler yeni görselli![]()
Bende online yaptım kral internetten vodafone taşıdım bayiye gidip simkartımı alıp açılmasını bekleyeceğim 3 gün içinde açılacak 3 ünde yaptım en geç 6 sında açılmış olacak.O zamana bu tarifer kalırsa faturasıza geçtiğim için tahahhüt de yok cayma bedeli de yok istediğim tarifeye ücretsiz geçebilirim.Turkcell kullanıyorum 1 senedir şimdi yeni kampanya çıkardı vodafone geçip geri turkcell e döneceğim umarım anlatabilmişimdir.Bende türk telekomluyum şuanda taahütüm bitiyor yakın zamanda cayma bedeli çıkmıyor , online yapabiliyor muyum hat taşımayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ne kadar süre geçerli peki ? Hani hattı başka yere taşısak , tekrar geçiş yapsak TT ye geç kalırmıyım.
Anladım hocam. Online nasıl yapacağım , site üzerinden tarife seçmemi istiyor. Uygulamadan mı yapmak mantıklı ?Bende online yaptım kral internetten vodafone taşıdım bayiye gidip simkartımı alıp açılmasını bekleyeceğim 3 gün içinde açılacak 3 ünde yaptım en geç 6 sında açılmış olacak.O zamana bu tarifer kalırsa faturasıza geçtiğim için tahahhüt de yok cayma bedeli de yok istediğim tarifeye ücretsiz geçebilirim.Turkcell kullanıyorum 1 senedir şimdi yeni kampanya çıkardı vodafone geçip geri turkcell e döneceğim umarım anlatabilmişimdir.
Özellikle sordum müşteri hizmetlerine geçersin dedi bakalım ne olacak.
Müşteri hizmetlerini aradığımda bayilerde olmadığı söylenmişti sizde var diyorsunuz demekki kargo ücreti almak için öyle demişlerSimdi geldim bayii den her bayide var hatta daha fazla seçeneklerde var altta fotografini ekledim onlarada gecis yapabiliyorsunuz
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilemiyorum belli de degil gibi yarinda olabilir yilbasindada