SAGE
80+
Sol altta 172₺ ve 400₺ her ay tarifeye yansitilacaktir yaziyor.
yıldızlı günler yeni görselli
yıldızlı günler yeni görselli
Simdi turktelekoma yeni gelenlere bu fiyatlar 180 iyiymisyıldızlı günler yeni görselli
birinde sınırsız sosyal medya var40gb 320 tl tt'de
40gb 325 tl turkcell de.
40 gb yeter kral sosyal medya olsa ne ona bakarsan birinde de turkcell kalitesi varbirinde sınırsız sosyal medya var
bir arkadaş bayiden foto atmış bayilerde ücretsiz geçilebiliyor sanırım bizim burda yoğunluktan sistem çökmüş yarın gidip bakcam bayiyeMüşteri hizmetleri 120TL dijital kurye ücreti diyor.Turk Telekom'un sitesinde ise 90TL yazıyor.Herkes tokatlama peşinde yemin ediyorum.
Ne zamana kadar geçerli??Büyük bir şirkete uzmanlık yapıyorum şimdi çok duyulmadı sadece eski bir görsel kullanılıyor şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herhangi bir tt mağaasında yapıtırabilirsiniz
2 haftadir vodafone daydim bugun gectimŞuan Vodafone da 1. Ayım bundan direkt geçebiliyor muyum? Müşteri hizmetleri 3 ay falan dedi de cayma bedeli çıkmıyor zaten ilk ay.
5dk önce Turkcell ugrayıp yeni hat aldım 12 ay sabit fiyat 325₺ + vergiler aylık toplam 388₺https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/buyuk-festival-40-gb#ya linki bu ama tt'ninki daha mantıklı gibi duruyor
5dk önce Turkcell ugrayıp yeni hat aldım 12 ay sabit fiyat 325₺ + vergiler aylık toplam 388₺hocam bu turkcellin hangi paketi bende bir bakıyım
Bende 1 saat oldu 180e 20gb geçtim kafa rahat vergiyle 1955dk önce Turkcell ugrayıp yeni hat aldım 12 ay sabit fiyat 325₺ + vergiler aylık toplam 388₺
40gb internet
1000dk konuşma
250sms
Mesaj otomatik birleştirildi:
5dk önce Turkcell ugrayıp yeni hat aldım 12 ay sabit fiyat 325₺ + vergiler aylık toplam 388₺
40gb internet
1000dk konuşma
250sms