Neler Yeni

Whatgeekden alışveriş yapmak istiyorum.

RhySonN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İbrahim Furkan Sarıoğlu
Whatgeekden mouse almak istiyorum lakin hem 30 doların üstünde hemde türkiyeye yolluyorlarmı bilmiyorum. Nasıl alışveriş yapabilirim trde mouse dockuyla birlikte 3.5k whatgeekde 1900 liraya geliyor aynısı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,167
İsim
yusuf ecer
Maalesef alamazsın. Whatgeekte ürünlerin üstüne fiyat düşük yapılıp gönderiliyor vergi çıkmasın diye. Geçen sene biz hayvanlar gibi sipariş verirken gümrük bunu çaktı artık ürünün kutusunu açıp fiyatına bakıp vergilendiriyor. En son aldığımız ak820 proların birinde vergi çıkmazken diğerinde vergi oranı %33ken ve 150euro sınırı varken 1300tllik ak820 proya 678tl vergi çıkmıştı öyle söyleyim.

RhySonN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İbrahim Furkan Sarıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet maalesef hangi ürün acaba
dragonfly f1 pro max
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef alamazsın. Whatgeekte ürünlerin üstüne fiyat düşük yapılıp gönderiliyor vergi çıkmasın diye. Geçen sene biz hayvanlar gibi sipariş verirken gümrük bunu çaktı artık ürünün kutusunu açıp fiyatına bakıp vergilendiriyor. En son aldığımız ak820 proların birinde vergi çıkmazken diğerinde vergi oranı %33ken ve 150euro sınırı varken 1300tllik ak820 proya 678tl vergi çıkmıştı öyle söyleyi

Maalesef alamazsın. Whatgeekte ürünlerin üstüne fiyat düşük yapılıp gönderiliyor vergi çıkmasın diye. Geçen sene biz hayvanlar gibi sipariş verirken gümrük bunu çaktı artık ürünün kutusunu açıp fiyatına bakıp vergilendiriyor. En son aldığımız ak820 proların birinde vergi çıkmazken diğerinde vergi oranı %33ken ve 150euro sınırı varken 1300tllik ak820 proya 678tl vergi çıkmıştı .
gümrükten geçsinde vergi gene ödenir

RhySonN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İbrahim Furkan Sarıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak
Whatgeekden mouse almak istiyorum lakin hem 30 doların üstünde hemde türkiyeye yolluyorlarmı bilmiyorum. Nasıl alışveriş yapabilirim trde mouse dockuyla birlikte 3.5k whatgeekde 1900 liraya geliyor aynısı
whatgeekden mi neydi forumdan biri daha alacaktı 30 europyu geçtigi icin mail yazdı fiyatı 30 euro altında göstereceklerini soylediler ama sonrasında ne oldu bilmiyorum

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,167
İsim
yusuf ecer
dragonfly f1 pro max

gümrükten geçsinde vergi gene ödenir
Ödenmez;
https://www.whatgeek.com/products/a...__Vh9SwgWaktn-IkFt3opx0nlpOXB1Nva2as7nVeH8_ix
Ürün 60usd+ gümrükte ek vergilere tabii olur, gümrükten geçmediği her gün parsel bedeli ödemek durumunda kalabilirsiniz. 60usdyi normal vergilendirdiğiniz taktirde bile ürün 96usd ediyor. 30Euro üstünde olduğu için ek vergilerle 200usdye bile dayanabilir ürün.

RhySonN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İbrahim Furkan Sarıoğlu
Ödenmez;
https://www.whatgeek.com/products/a...__Vh9SwgWaktn-IkFt3opx0nlpOXB1Nva2as7nVeH8_ix
Ürün 60usd+ gümrükte ek vergilere tabii olur, gümrükten geçmediği her gün parsel bedeli ödemek durumunda kalabilirsiniz. 60usdyi normal vergilendirdiğiniz taktirde bile ürün 96usd ediyor. 30Euro üstünde olduğu için ek vergilerle 200usdye bile dayanabilir ürün.
sıkıntı o zaman ya para eklicez ya başka ürünlere yönelicez sağolun hepiniz.

Top Bottom