hazır sistemde böylemi kablolanıyor cidden.Sağolun kablolamayı da hiç sorma hazır sistem geldiğinde böyleydi pek el atmadım bende kötü bir durum yok sanırım aparat ile hallolur demi
hiç sorma pek bilmediğimdende ellemeye çekiniyorum ama harbiden kötü gözüküyorhazır sistemde böylemi kablolanıyor cidden.
Hangi hazır sistem satan firma yaptı bunu?Sağolun kablolamayı da hiç sorma hazır sistem geldiğinde böyleydi pek el atmadım bende kötü bir durum yok sanırım aparat ile hallolur demi
Vatan'nın hangi sistemi bu ya?Vatandan aldım zaten 1 ayda gönderdiler ben sürekli mail atıp darladım belkide oyüzden aceleye gelmiştir ama hertürlü rezalet
bende bundan aldım işte sorunu çözer herhaldeHazır sistem gelince fark ettim bende kasada destekleme metali olmadığı için kart ağırlığından yamuk duruyor. Sokete zarar verir diye destekleyici aparat aldım. Dün sipariş verdim bu gün gelmiş eve gidince atarım son durumunu kartın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada benimde hazır sistem kablolarım baya kötü geldi kendim düzelttim neden böyle oldu bende bilmiyorum açıkçası