Cümleten merhabalar, 2 yıldır android telefon kullanıyorum 6 ay önce ekranım kırılmıştı yaptırdım ama son 1-2 haftadır ekran kendi kendine dokunmaya bazen de dokunmatiği algılamamaya başladı bu durumdan aşırı sıkıldım daha öncesinde 2 yıl İphone SE 2. nesil kullandım gayet memnundum, sorunlar oluşmaya başlayınca yeniden iphone almaya karar verdim (android cihazlar önermeyin lütfen) ama ikilemde olduğum bir konu var o da İphone 12 almak mı daha mantıklı yoksa SE 2022 mi, günlük ekran sürem maksimum 4-6 saat arasında zamanında SE 2020 nin pilinden çok aşırı memnun olmasam da hoşuma gidiyordu. SE de A15, 12 de A14 çip var baktım aralarında devasa bir performans farkı yok, ayrıca SE nin 128gb parasına 12yi 256gb olarak buldum iki cihazda sıfır. SE nin beni çeken tek yanı işlemci olarak 1 model üst olması ve doğal olarak 12 den daha uzun süre güncelleme alacaktır ama sadece bunun için SE alanır mı aşırı şekilde kararsızım, 12 nin de diğer birçok özelliği daha iyi yalan yok. Sizin fikriniz nedir?
Bu arada bütçem 33k
Bu arada bütçem 33k