Neler Yeni

İphone 12 mi SE 2022 mi

jungre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlhan Sefa Köse
Cümleten merhabalar, 2 yıldır android telefon kullanıyorum 6 ay önce ekranım kırılmıştı yaptırdım ama son 1-2 haftadır ekran kendi kendine dokunmaya bazen de dokunmatiği algılamamaya başladı bu durumdan aşırı sıkıldım daha öncesinde 2 yıl İphone SE 2. nesil kullandım gayet memnundum, sorunlar oluşmaya başlayınca yeniden iphone almaya karar verdim (android cihazlar önermeyin lütfen) ama ikilemde olduğum bir konu var o da İphone 12 almak mı daha mantıklı yoksa SE 2022 mi, günlük ekran sürem maksimum 4-6 saat arasında zamanında SE 2020 nin pilinden çok aşırı memnun olmasam da hoşuma gidiyordu. SE de A15, 12 de A14 çip var baktım aralarında devasa bir performans farkı yok, ayrıca SE nin 128gb parasına 12yi 256gb olarak buldum iki cihazda sıfır. SE nin beni çeken tek yanı işlemci olarak 1 model üst olması ve doğal olarak 12 den daha uzun süre güncelleme alacaktır ama sadece bunun için SE alanır mı aşırı şekilde kararsızım, 12 nin de diğer birçok özelliği daha iyi yalan yok. Sizin fikriniz nedir?
Bu arada bütçem 33k

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,442
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Cümleten merhabalar, 2 yıldır android telefon kullanıyorum 6 ay önce ekranım kırılmıştı yaptırdım ama son 1-2 haftadır ekran kendi kendine dokunmaya bazen de dokunmatiği algılamamaya başladı bu durumdan aşırı sıkıldım daha öncesinde 2 yıl İphone SE 2. nesil kullandım gayet memnundum, sorunlar oluşmaya başlayınca yeniden iphone almaya karar verdim (android cihazlar önermeyin lütfen) ama ikilemde olduğum bir konu var o da İphone 12 almak mı daha mantıklı yoksa SE 2022 mi, günlük ekran sürem maksimum 4-6 saat arasında zamanında SE 2020 nin pilinden çok aşırı memnun olmasam da hoşuma gidiyordu. SE de A15, 12 de A14 çip var baktım aralarında devasa bir performans farkı yok, ayrıca SE nin 128gb parasına 12yi 256gb olarak buldum iki cihazda sıfır. SE nin beni çeken tek yanı işlemci olarak 1 model üst olması ve doğal olarak 12 den daha uzun süre güncelleme alacaktır ama sadece bunun için SE alanır mı aşırı şekilde kararsızım, 12 nin de diğer birçok özelliği daha iyi yalan yok. Sizin fikriniz nedir?
Bu arada bütçem 33k
Se'nin pil performansı kötü arkadaşımda vardı (bende 13 var) o günde 2-3 defa şarja takarken ben tek şarjla çıkarabiliyorum günü

jungre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlhan Sefa Köse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Se'nin pil performansı kötü arkadaşımda vardı (bende 13 var) o günde 2-3 defa şarja takarken ben tek şarjla çıkarabiliyorum günü
peki hocam öneriniz nedir detaylı bir şekilde baktığınızda, se 3. nesil mi dersiniz yoksa 12 mi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,442
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,442
İsim
Emre
Discord
necromancerr
yurt dışı 15 pro max
yurtdışı sıkıntı artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam yurt dışı cihazla uğraşmak istemiyorum açıkçası kafam rahat olsun tr cihazı olsun ayrıca sıfır olsun
sıfırdan ziyade sıfıra yakında bakabilirsin çiziksiz ki 12 lerin üretimi yok sıfır bulman çok çok zor.
Adamlar 13 te stok bitirmeye çalışıyolar artık.

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
İPhone 12 bence
O bütçeye belki ip13 alınabilir
Şöylede bir seçenek var eğer bir süre daha idare edebilirseniz (mart a kadar) yeni iphone se modeli çıkacak şuanki tahmini fiyatı 35k o da düşünülebilir

Tarihine bakmak lazım mart diye hatırlıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hüseyin Oylumlu
hocam yurt dışı cihazla uğraşmak istemiyorum açıkçası kafam rahat olsun tr cihazı olsun ayrıca sıfır olsun
tabikide karar senin ama bu durumda iphone almasan daha doğru olur gidip yeni nesil android cihazlar alabilirsin amiral gemisi son performans kullan 60 hz ekran mı kaldı en basitinden pilde tatmin etmez bende çok kullandım se şimdi telefonu alınca hem kasıyor hissiyatı verip hemde göz yoruyor

jungre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlhan Sefa Köse
yurtdışı sıkıntı artık

sıfırdan ziyade sıfıra yakında bakabilirsin çiziksiz ki 12 lerin üretimi yok sıfır bulman çok çok zor.
Adamlar 13 te stok bitirmeye çalışıyolar artık.
hocam trendyolda buldum 12, trendyolun kendisi satıyor sorun olacağını sanmıyorum sıfırdır diye düşünüyorum ayrıca ikinci eldeki çekincem herhangi bir sorun olduğunda karşımda muhattap bulamama korkusu

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,442
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hocam trendyolda buldum 12, trendyolun kendisi satıyor sorun olacağını sanmıyorum sıfırdır diye düşünüyorum ayrıca ikinci eldeki çekincem herhangi bir sorun olduğunda karşımda muhattap bulamama korkusu
valla kanka faturalı,garantili alırsan eğer apple'yi muhattap alırsın direk karşına.

jungre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlhan Sefa Köse
İPhone 12 bence
O bütçeye belki ip13 alınabilir
Şöylede bir seçenek var eğer bir süre daha idare edebilirseniz (mart a kadar) yeni iphone se modeli çıkacak şuanki tahmini fiyatı 35k o da düşünülebilir

Tarihine bakmak lazım mart diye hatırlıyorum
hocam bende araştırdım mart yazıyor ama şuan kullandığım telefon her geçen gün kötüye gidiyor ilk başlarda pek sorun etmedim ama artık cidden can sıkmaya başladı 15 dakikadan uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanamıyorum ekran çıldırmaya başlıyor

valla kanka faturalı,garantili alırsan eğer apple'yi muhattap alırsın direk karşına.
aynen o yüzden doğrudan faturalı almak ilerleyen dönemlerde bir sorun olduğunda başımı ağrıtmaz

Top Bottom