Neler Yeni

AJAZZ AJ159PRO Tekrar Satışta!

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Ahmet
haklısınız bencede 6bin verip malzeme kaliteside iyi olan bu özellikte fare alınmalı çünkü malzeme kalitesi 5kat fiyat vermeye değer
Yorumu yapan arkadaşa cidden baya kötü ürün geldi sanırım. Ben de ki pro maşallahı var ne gıcırdıyor ne de kopma sorunu yapıyor ateş ediyor ve sürekli de aktif 8khz modunda kullanıyorum.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Batuhan
neden alınmaz.Ben sadece gıcırtı olayını duydum
Malzeme kalitesi skatezleri hissiyatı sadece gıcırdıyor mu sanıyorsun? Burada millet birbirini gazlıyor. Yok 2 tane çektim yok 3 tane çektim. Şuna vergiyle vereceğiniz 1300-1400 lira yerine Türkiyedeki beğenilmeyen Rampage markasının Zenith Pro modelini alsanız hem malzeme kalitesi anlamında daha üst birsey alırsınız hem elinizde 2 yıl bir garantiniz muhatabınız olur. Şahsen 1600-1700 civarına bahsettiğim model varken bunu almak saçmalık olur.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Aslında aula klavyeye bakıyordum yanda bu çıktı, ben de şaşırdım :D
Benim aula şimdi geldi stok gelir yine sanırım kutu hasarı veya iade olan ürünleri fiyat düştüğü için veya bizim görmediğimiz defo olan ürünleri uygun fiyattan satışa sunulunca bizim TR sayfasında görünmeye başlıyor

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Malzeme kalitesi skatezleri hissiyatı sadece gıcırdıyor mu sanıyorsun? Burada millet birbirini gazlıyor. Yok 2 tane çektim yok 3 tane çektim. Şuna vergiyle vereceğiniz 1300-1400 lira yerine Türkiyedeki beğenilmeyen Rampage markasının Zenith Pro modelini alsanız hem malzeme kalitesi anlamında daha üst birsey alırsınız hem elinizde 2 yıl bir garantiniz muhatabınız olur. Şahsen 1600-1700 civarına bahsettiğim model varken bunu almak saçmalık olur.
o rampage farenin sadece malzeme kalitesimi iyi yoksa sensörleri falanda apexten iyi mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Murat

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,607
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
umut
malzeme kalitesi gayet güzel ürünün kasada gıcırdama yapmaması kasası sağlam oldupu için apexten bile sağlam kasaya sahip apexte tek sorun clicklerde basılı tutup sağ sol yapınca gıcırdama yapıyor onun dışı kasa olarak 159 pro daha sağlam skatezleri değişmek zor değil zenith pro yerine tercih edilebilir garanti önemli değilse ama vergisiz 1000 TL'ye bu ürün alınmaz apex bulursun 1500-1600 TL'ye sarı sitede. mcu olarak pan1080ua3c gayet güzel teknik özelliklere sahip ve 52833 e göre çok daha üstün özelliklere sahip mcu bt 5.3 4 kat dflash 2 kat yüksek ram gpio olarak desteği 48 iken 52833 ün 18 vb. illa garanti lazımsa zenith pro ( dareu a950 pro) tercih edilebilir

Top Bottom