Neler Yeni

LEPTOP öneri kullanıcı

Nezha

80+ Bronze
Bunun

Bu nasıl peki Intel işlemcili
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki extradan soğutucular oluyor onun da etkisi nasıl iyi olurmu bı ara görmüştüm sadece fan üflüyor denilmişti bunun farklı bir soğutucusu yokmudur içine buz koyup soğuk üfleyen fanlardan
Buz derken

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Erdem
Evet bunuda düşünmek lazım diyorum ya ben Asus aldım geçen sene daha 6 kere kullanmıştım oda 3 haftada cumartesi pazar ları sadece valorant oynamıştım ve götürdüm iadesini istedim verdiler ama neden kaynaklandığını neden arıza çıkardığını ws söylemediler koşulsuz iade verdiler asus bu anlamda beni yarı yolda bırakmadı ondan yana mükemmel
Size tek bir öneride bulunabilir im bütçeniz de geniş gördüğüm kadarıyla aceleniz yoksa evde idare lık laptop varsa 5000 serisi çıktığında alın derim sizin için daha iyi olur 2 3 ay kaldı 5000 serisine

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Mahir Cengiz
Hocam attığım cihazın kötü ekranlı hali üstüne 10k daha pahalı alınmaz.
Size tek bir öneride bulunabilir im bütçeniz de geniş gördüğüm kadarıyla aceleniz yoksa evde idare lık laptop varsa 5000 serisi çıktığında alın derim sizin için daha iyi olur 2 3 ay kaldı 5000 serisine
3 ay içerisinde çıksa bile mobile tarafına gelmeleri temmuz ağustosu bulur aciliyet varsa şimdi alınmalı beklemeye değmez.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Görkem çetinkaya
Bunun

Peki extradan soğutucular oluyor onun da etkisi nasıl iyi olurmu bı ara görmüştüm sadece fan üflüyor denilmişti bunun farklı bir soğutucusu yokmudur içine buz koyup soğuk üfleyen fanlardan
Ekstra sogutucularin cok ciddi bi etkisi yok ama az da olsa var. Amd islemci almaktan cekinmeyin bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Atakan
MSI mi çıkaracak leptopu 5000 serisi takılı

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Işkın
Selamün aleyküm yeni LEPTOP almayı düşünüyorum

BÜTÇE : 50 BİN
Max : 70 bin

ısınma sorunu olmayan gerekirse kullanan ve tavsiye eden ısınma sorunu çok çok olmayan rahat hava alabilen hava akışı iyi olan
Genellikle kullanıcılı tecrübesi olan tavsiye etsin veyahut da eş dost akraba kardeş en tavsiye alındığı bir laptop mesela bir dosttan ben şu laptoptan memnunum çok fazla ısınmıyor işlemciyi yormuyor işlemcisi hızlı gibi

'oyuncu kulaklığı' da ekleye bilirim en verimli olanından leptopu iki hafta sonra almayı planlıyorum işlemci hızı yüksek olandan bir tavsiye oyuncu leptopu
(Linkler itopyadan olursa daha iyi olur)
hocam sen geçen sene de laptop alacam demişsin aynı bütçeyle?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Atakan
hocam sen geçen sene de laptop alacam demişsin aynı bütçeyle?
Aldım kapandı ve hiç açılmadı iade ettim

Ekstra sogutucularin cok ciddi bi etkisi yok ama az da olsa var. Amd islemci almaktan cekinmeyin bence.
AMD işlemci sıkıntılı diyorlardı ısınma ve sorunlar yaşadıklarını duymuştum kullanan varmı

Hocam attığım cihazın kötü ekranlı hali üstüne 10k daha pahalı alınmaz.

3 ay içerisinde çıksa bile mobile tarafına gelmeleri temmuz ağustosu bulur aciliyet varsa şimdi alınmalı beklemeye değmez.
5000 serisi kaç k olur tahmini

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Görkem çetinkaya
Aldım kapandı ve hiç açılmadı iade ettim

AMD işlemci sıkıntılı diyorlardı ısınma ve sorunlar yaşadıklarını duymuştum kullanan varmı

5000 serisi kaç k olur tahmini
Intelden daha iyi

Top Bottom