Neler Yeni

LEPTOP öneri kullanıcı

Nezha

80+ Bronze
Bunun

Bu nasıl peki Intel işlemcili
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki extradan soğutucular oluyor onun da etkisi nasıl iyi olurmu bı ara görmüştüm sadece fan üflüyor denilmişti bunun farklı bir soğutucusu yokmudur içine buz koyup soğuk üfleyen fanlardan
Buz derken

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Erdem
Evet bunuda düşünmek lazım diyorum ya ben Asus aldım geçen sene daha 6 kere kullanmıştım oda 3 haftada cumartesi pazar ları sadece valorant oynamıştım ve götürdüm iadesini istedim verdiler ama neden kaynaklandığını neden arıza çıkardığını ws söylemediler koşulsuz iade verdiler asus bu anlamda beni yarı yolda bırakmadı ondan yana mükemmel
Size tek bir öneride bulunabilir im bütçeniz de geniş gördüğüm kadarıyla aceleniz yoksa evde idare lık laptop varsa 5000 serisi çıktığında alın derim sizin için daha iyi olur 2 3 ay kaldı 5000 serisine

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mahir Cengiz
Hocam attığım cihazın kötü ekranlı hali üstüne 10k daha pahalı alınmaz.
Size tek bir öneride bulunabilir im bütçeniz de geniş gördüğüm kadarıyla aceleniz yoksa evde idare lık laptop varsa 5000 serisi çıktığında alın derim sizin için daha iyi olur 2 3 ay kaldı 5000 serisine
3 ay içerisinde çıksa bile mobile tarafına gelmeleri temmuz ağustosu bulur aciliyet varsa şimdi alınmalı beklemeye değmez.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Görkem çetinkaya
Bunun

Peki extradan soğutucular oluyor onun da etkisi nasıl iyi olurmu bı ara görmüştüm sadece fan üflüyor denilmişti bunun farklı bir soğutucusu yokmudur içine buz koyup soğuk üfleyen fanlardan
Ekstra sogutucularin cok ciddi bi etkisi yok ama az da olsa var. Amd islemci almaktan cekinmeyin bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,499
Üyeler
162,011
Son üye
mesutunsal
Top Bottom