Neler Yeni

Millenicom deneyimleriniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
Aynen öyle, Gizli zam yaparak insanları kandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Kimsenin bulaşmaması gereken bir firma.
Netspeed de zam yaptı her firma yaptı da. Şu şu tarihte fiyatlar şu kadar olacak falan bilgilendirme mesajları hep atıldı. Hemde 1 zam için 1 mesaj değil bir kaç kez atılıyor. Netspeed de kalmaya devam edeceğim. Memnunum açıkçası. İlk geçtiğimde bir sıkıntı yaşamıştım sonra düzeldi sıkıntı yaşamadım. Uygulama üzerinden destek olusturup hızlı dönüş alıyorum

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2-2.5 yıl kullandım. Müşteri hizmetlerine ulaşmanın imkansız olduğu gizli zamlarıyla ünlü firma. Kesinlikle tercih etme. WhatsApptan yazınca falan 9-10 saat sonra cevap geliyordu yazdığımı unutuyordum o ara.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sercan Güre
Sorun yasamaman gayet iyi de internette de hiç bir denge yok ya. Cok fazla giydirmisler memnun degiller. Alt yapi ile mi alakali acaba
benim internette de sorun yok bazen hızı düşüyor ama anlamıyorum bile 850 900 den 450 ye falan düşüyor sonra yükseliyor 1 saate falan

Rovi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yahya akay
Ayrıca taahhütsüz kullanmamıza rağmen yeni gelen benim ödediğimin yarısı kadar ödüyordu. Fiyatlandırma bu kadar saçma. E ben de gideyim 6 ayda bir netspeed geçeyim oradan tekrar milleni geçeyim.

Bir sıkıntı olduğunda ttnet ücretsiz destek veriyor altyapı kablo vs her neyse. Ttnetteysen binanın dışı onlara ait içi bize ait. Ama ben bu milleninin dandik elemanları yüzünden 30m cat6 kablo çektim boxtan modeme. Bana binanın iç kablolamasında sıkıntı parazit var dediler. Elektrikçi çağırın kablo çekin dışarıdan deneyin dediler. Sokağın boxı bizim binanın duvarında. 7-8 apartmana oradan gidiyor. Adam geldi ben merdiven getirmedim oraya çıkamam dedi kahvesini içti gitti. Milleni merkez de arayıp 350 lira faturanıza yansıyacak dedi puahahahaha. Konuştuklarımı buraya yazsam forumdan ban yerim. Ödemedim 350yi otomatik ödemeyi de anında sonlandırdım. Alabiliyorsanız icrayla alın dedim.
Ttneti aradım geldiler sorun boxta dedi adam boxtaki kablo nem almış 50cm kablo değiştirdi gitti adam 5dkda.
Olan 30m aldığım cat6 parasına oldu.
hocam sonra ne oldu merak ettim icra işleri falan oldumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,214
İsim
a l p e r
Altyapıları iyi değil. Kendi binamda max 50 mbps verebiliyoruz dediler. 3-4 ay kullandım yavaşlığına dayanamayıp türkcell 500 mbps fiber bağlattım

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Çiloğlu
İş yerim için kullanıyordum bir kesintiyi 2-3 gün içerisinde düzelticez diyolar o düzeliyor birdaha kesinti oluyor bıkkınlık ve rezillikle geçen bir deneyime sahibim. Aboneliğim devam ederken sinirle turkcelli aradım 1 saat içinde gelip duvarı delip binadaki fiber kutusuna bağladılar ve internetim o gün bu gündür hiç kesilmedi yani 50 100tlnin peşinde koştuğum güne yazıklar olsun diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
hakkı zengi
Sürekli kopma sorunu yaşıyorum gizli zam çok

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akın Serhan Toğrul
Şu foruma bir Milleni çalışanı/ekip üyesi/yöneticisi gelse bu postu okusa sinirden kendini keser millet tüm yükünü attı şu postun altına yemin ediyorum alacak olsam da almam artık Milleni’yi :kekw:

şahin doğan

80+ Platinum
2 Yıl kadar 35 MBPS, 1-1.5 yıl kadardır da 100 MBPS kullanıyorum memnunum. Şu ana kadar 1 kere sorun yaşadım o da 1 günde çözüldü. Sunduğu hızları her zaman verdiler hatta 35 kullanırken 39-40 alıyordum, şu an 100 kullanıyorum 99-106 alıyorum.

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Rafet Aydın
İnternet hizmetinden yana sıkıntı yaşamadım. Bir buçuk yıl kullandım. Yeni bıraktım. Taahhütsüz kullanınca zama fazla yüklendiler. Ama fazla zam yaparlarsa çıkarsın sen de. Denenebilir bence

Nezha

80+ Bronze
hocam sonra ne oldu merak ettim icra işleri falan oldumu
Yok hocam ne icrası. İcra açsalar ben kazanırım üstüne istesem tazminat talep ederim kendileri de biliyor. Sinekten yağ çıkarma peşindeler.
Zaten isterseniz icra başlatın faturaya yansıtırsanız faturayı da ödemem dedim yansıtmadılar. Son faturayı ödedim kapattım.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,528
İsim
Dontaçhi kâfi.
Arkadaslar millenicom da deneyiminiz oldu mu. 1000mbps veren tek firma oldu. İnternette iç açıcı seyler yok bu firma hakkında
35MBPS'lik paketini 2 sene kullandıktan sonra üniversiteye gittiğim şehirde de aynı paketi tekrar yaptırttım. 2 sene de öyle toplam 2 Sene çift hane farklı şehirlerde 2.5 sene de tek bir hane toplam hemen hemen 4.5 yıllık bir deneyimim oldu.
Birkaç ay önce taşındığımız ve yeni evde de kablonet fiber altyapısı olduğu için tercih etmedim. Milleni bana en fazla burada da 35mbps veriyordu ancak kablonet fiberi vardı. Bende fiberi tercih ettim. Ancak son 2 senede arada kafalarına göre bişeyleri bahane edip zam yapıyorlar (smsler ile belirtiyorlar habersiz zam yaptıklarını görmedim.) ve açıkcası ilk aldığınız fiyattan asla kullanamıyorsunuz belki de bir noktadan sonra piyasanın çok üstünde bir fiyat çekiyor size.

ANCAK
Şurada demek istediğim bir şey var ki 4.5 yıllık deneyimimin 2 yılı çift hanede oldu ve bu 4.5 yıl içerisinde 1 kere bile müşteri hizmetlerini arattırmadı bana. Millenicomdan önce kullandığımız TT'da sürekli donmalar kopmalar oyunlarda packet loss problemi yaşarken Millenicomda 4.5 sene boyunca asla hiçbir olumsuz problemle karşılaşmadım ki aynı altyapıyı kullandığı halde. .
Fiyatı ve Fiyat artışları sizin için çok büyük bir problem değilse benim deneyimim bunlar. Şuanlık kablonetten çok memnunum eğer ileride taşındığım yerde kablonet hizmeti bulamazsam gene muhtemelen Millenicom alırım. Tabi bu kadar sorunsuz bir internet deneyimi biraz da şans işi. Ben yaşamadım ancak siz de yaşamayacaksınız diye bir şey yok.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Daha önce kullandık, memnunduk ama art arda zam yaptığı için sabit fiyat avantajından taahhütlü TT'ye geçtik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,285
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom