Neler Yeni

MAX 38K BUTCEYE LAPTOP

Lunarly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Enes Ozdemir

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Görkem
cihazlar hepsiburadadan olmak mı zorunda
bildiğim kadarı ile hepsiburadaki asus başka yerde daha ucuz

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hiçbiri alınmaz o bütçede
https://ty.gl/7iouctk0k51bb 16gb ram takın mis gibi laptop

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Görkem
yok olmak zorunda degil sadece gordugumden atmistim
4050 li tuf un aynısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam acer genelde onerilmiyor diye biliyorum da ve linux diyor linux olmasa daha iyi olur
linüx veya free dos olmasına takılma
şu an windows format usb si oluşturabileceğin bir bilgisayar varsa oluşturursun linux e de format atarsın freedos ada

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
hocam acer genelde onerilmiyor diye biliyorum da ve linux diyor linux olmasa daha iyi olur
Hocam linux yazdığına bakmayın freedos olarak geliyor diye biliyorum.Satici hakkında bir fikrim yok ama Acer niye önerilmiyor anlamadım sadece performans modundaki fan sesi çok fazla onuda undervolt yaparak cozebilirsiniz.

Lunarly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Enes Ozdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam linux yazdığına bakmayın freedos olarak geliyor diye biliyorum.Satici hakkında bir fikrim yok ama Acer niye önerilmiyor anlamadım sadece performans modundaki fan sesi çok fazla onuda undervolt yaparak cozebilirsiniz.
forumda birisi demisti malzeme kalitesi plastik tarzinda ve turkiyedeki markalarin hicbiri alinmaz tarzinda bir sey demisti yurtdisinda cok daha ucuza satilan seyleri turkiyede daha pahaliya sattiklari tarzinda bi yazi yazmisti

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
forumda birisi demisti malzeme kalitesi plastik tarzinda ve turkiyedeki markalarin hicbiri alinmaz tarzinda bir sey demisti yurtdisinda cok daha ucuza satilan seyleri turkiyede daha pahaliya sattiklari tarzinda bi yazi yazmisti
Zaten hocam turkiyeye olabilecek en dusuk kalite mal gönderiyor firmalar yapacak bir şey yok o konuda ben o linkte attığım 4060 Acer 5 öneririm 4050 almayın o bütçede

Top Bottom