Lunarly
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
cihazlar hepsiburadadan olmak mı zorundaaklimda su bilgisayarlar var sizin baska oneriniz veya bunlar hakkindaki gorusleriniz nedir
1.Asus Tuf Gaming A15
2.Lenovo LOQ Intel Core i5 12450HX 24GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 83GS009ATR
Hiçbiri alınmaz o bütçedeaklimda su bilgisayarlar var sizin baska oneriniz veya bunlar hakkindaki gorusleriniz nedir
1.Asus Tuf Gaming A15
2.Lenovo LOQ Intel Core i5 12450HX 24GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 83GS009ATR
hocam acer genelde onerilmiyor diye biliyorum da ve linux diyor linux olmasa daha iyi olurHiçbiri alınmaz o bütçede
https://ty.gl/7iouctk0k51bb 16gb ram takın mis gibi laptop
4050 li tuf un aynısıyok olmak zorunda degil sadece gordugumden atmistim
linüx veya free dos olmasına takılmahocam acer genelde onerilmiyor diye biliyorum da ve linux diyor linux olmasa daha iyi olur
Hocam linux yazdığına bakmayın freedos olarak geliyor diye biliyorum.Satici hakkında bir fikrim yok ama Acer niye önerilmiyor anlamadım sadece performans modundaki fan sesi çok fazla onuda undervolt yaparak cozebilirsiniz.hocam acer genelde onerilmiyor diye biliyorum da ve linux diyor linux olmasa daha iyi olur
forumda birisi demisti malzeme kalitesi plastik tarzinda ve turkiyedeki markalarin hicbiri alinmaz tarzinda bir sey demisti yurtdisinda cok daha ucuza satilan seyleri turkiyede daha pahaliya sattiklari tarzinda bi yazi yazmistiHocam linux yazdığına bakmayın freedos olarak geliyor diye biliyorum.Satici hakkında bir fikrim yok ama Acer niye önerilmiyor anlamadım sadece performans modundaki fan sesi çok fazla onuda undervolt yaparak cozebilirsiniz.
Zaten hocam turkiyeye olabilecek en dusuk kalite mal gönderiyor firmalar yapacak bir şey yok o konuda ben o linkte attığım 4060 Acer 5 öneririm 4050 almayın o bütçedeforumda birisi demisti malzeme kalitesi plastik tarzinda ve turkiyedeki markalarin hicbiri alinmaz tarzinda bir sey demisti yurtdisinda cok daha ucuza satilan seyleri turkiyede daha pahaliya sattiklari tarzinda bi yazi yazmisti