Neler Yeni

Yardım Netflix'in farklı şehirde farklı cihazlarda kullanma durumu

Pukiina

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Arkadaşlarımızla Netflix almak istiyoruz. Ancak farklı şehirlerdeyiz. Alsak herhangi problem yaşar mıyız? Bir kaç tane tanıdığımız aldıklarını ve problem yaşamadıklarını söylüyor. Bu şekilde kullanan varsa eğer bilgilendirebilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hedef gösteriliyorum
ben kendi hesabımı kardeşim ve yeğenimle kullanıyorum bir sorun olmadı belki paketle alakalıdır giriş paketlerde çok kulanıcıya veya aynı anda izlemeye izin vermiyor hesaptan oto çıkıyor diye kalmış aklımda

idas0320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
akif
tv uygulamasında yaşarsınız ama web 'ten veya tabletten,mobilden sorun yaşamazsınız

idas0320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
akif
TV de aynı anda izlemeye izin vermez mi yani hocam
veriyor ama bir zaman sonra,sorun yaratıyor başka şehirlerden giriş tespit edildi diyor.Sen tatildeyim seçeneğine tıklıyorsun mail'e kod geliyor onu giriyorsun öyle giriş yapıyorsun.Bir zaman sonra direk başka şehirden giriş tespit edildi diyor,tatildeyim seçeneği çıkmıyor ve giremiyorsun.Ben bu sorunu yaşadım. kendi deneyimime göre size anlattım.Belki bir çaresi vardır ama ben bulamadım

Pukiina

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam çok teşekkür ederim
veriyor ama bir zaman sonra,sorun yaratıyor başka şehirlerden giriş tespit edildi diyor.Sen tatildeyim seçeneğine tıklıyorsun mail'e kod geliyor onu giriyorsun öyle giriş yapıyorsun.Bir zaman sonra direk başka şehirden giriş tespit edildi diyor,tatildeyim seçeneği çıkmıyor ve giremiyorsun.Ben bu sorunu yaşadım. kendi deneyimime göre size anlattım.Belki bir çaresi vardır ama ben bulamadım

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Osman
Alacağınız hesap türüne göre değişiyor. Tek profile izin veren abonelik tipinde sorun oluyor. O da aynı anda girilmesini engelliyor. Diğer abonelik tiplerinde sorun olmuyor.

Pukiina

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alacağınız hesap türüne göre değişiyor. Tek profile izin veren abonelik tipinde sorun oluyor. O da aynı anda girilmesini engelliyor. Diğer abonelik tiplerinde sorun olmuyor.
Şuradaki, 4 kişilik olan profilde herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi hocam

Ekler

• IMG-20241208-WA0001.jpg
    IMG-20241208-WA0001.jpg
    31.6 KB · Hit: 13

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Osman
Şuradaki, 4 kişilik olan profilde herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi hocam
Hocam birkaç ay önce bıraktığım zamanki bilgiyle yazdım size. Şimdi baktım da yanlış bilgilendirmişim kusura bakmayın. Aynı wi-fi hattı zorunluluğu getirmişler sanırım. Şifre paylaşımlarını kaldırmışlar. Attığınız fotoğrafta da "evinizde izleyebileceğiniz" diye belirtmişler zaten.

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Ben 2 farklı şehirdeki kuzenimle beraber kullanıyordum, kendim de 3. farklı bir şehirdeydim. Özel planını kullanıyorduk; birisi her oturum açtığında hesabın bağlı olduğu mail'e doğrulama kodu geliyordu ve doğrulama koduyla beraber giriliyordu. Bu durumdan rahatsız olduğumuz için en sonunda hepimiz ayrı kullanmaya başladık.

Thadox

80+ Bronze
Ben 2 farklı şehirdeki kuzenimle beraber kullanıyordum, kendim de 3. farklı bir şehirdeydim. Özel planını kullanıyorduk; birisi her oturum açtığında hesabın bağlı olduğu mail'e doğrulama kodu geliyordu ve doğrulama koduyla beraber giriliyordu. Bu durumdan rahatsız olduğumuz için en sonunda hepimiz ayrı kullanmaya başladık.
Oturum açmaktan kastınız uygulamaya girmek mi? Ayrıca bu sadece tv de mi oluyor? Az daha detay verebilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alperen
Arkadaşlar merhaba. Arkadaşlarımızla Netflix almak istiyoruz. Ancak farklı şehirlerdeyiz. Alsak herhangi problem yaşar mıyız? Bir kaç tane tanıdığımız aldıklarını ve problem yaşamadıklarını söylüyor. Bu şekilde kullanan varsa eğer bilgilendirebilir misiniz?
Dostum kuzenimle uzaktan kullanıyorum televizyondan izliyorum ben hiç bir sorun olmuyor

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Oturum açmaktan kastınız uygulamaya girmek mi? Ayrıca bu sadece tv de mi oluyor? Az daha detay verebilir misiniz?
Evet, oturum açmaktan kastım uygulamaya girmek. Sadece değil ama çoğunlukla TV'de oluyordu hocam. Birkaç sefer telefonda da olduğunu hatırlıyorum ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,571
Üyeler
163,344
Son üye
Tokyo1122
Top Bottom