bende bu sistemi alıcam gg9 u ama yorumlarında cw sorunu falan yazmışlar bide sistem 2 k destekliyor benim monitör 1080p darboğaz olurmu öyle yazmışlar çünküPC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
kingston beast ramle değişin
Mesaj otomatik birleştirildi:
iki tane m2 yuvası var sonradan arttırabilirsiniz depolamayı
bu sistemin linkini atarmısınAlıntıyı görüntüleŞöyle bir sistem özelleştirmesi yaptım da alınır mı ya da sizlerin önerebileceği 30k civarı sistemler var mı?
bende bu sistemi alıcam gg9 u ama yorumlarında cw sorunu falan yazmışlar bide sistem 2 k destekliyor benim monitör 1080p darboğaz olurmu öyle yazmışlar çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu sistemin linkini atarmısın
Bu bütçede ddr5 4060ti sistemler çıkıyor bence alınmaz.Space 5A-4060Ti - Game Garaj
Space 5A-4060Ti, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia RTX 4060 ekran kartına sahip, Space 5A-4060Ti hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
bu attığın sistem kötü bana göre dd4 hem pc hocası gg 9 iyi bende onu almayı düşünüyorumbu da ddr5 4060ti