Neler Yeni

Gelecekte hangi işi yapmalıyım?

M_D_X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet Daştan
İlgilendiği Kategoriler
PC DONANIM VE YAZILIM
Anlık olarak 11.sınıf meslek lisesi makine teknolojisi bölümü okuyorum. Bölümüm CNC üzerine işliyor ancak ben gelecekte bilgisayar ile ilgili bir iş yapmak istiyorum. CNC'nin getirisi hakkında pek fazla bilgim yok ama bilgisayarın çok fazla alanı var ancak nerede daha iyi getiri vereceğini de bilmiyorum. İleride CNC işini mi yapmalıyım yoksa iyi getiri veren bilgisayar donanımı ile ilgili(yazılım hariç) yapılabilecek bir iş var mı(devlet veya kamu yerlerinde)
Genellikle TYT üzerinden gidip büyük şehirlerde üniversite okuyabileceğim bir bölüm var mı bu işlerle ilgili?
Yardımcı olursanız sevinirim.

mfm125

80+ Silver
Anlık olarak 11.sınıf meslek lisesi makine teknolojisi bölümü okuyorum. Bölümüm CNC üzerine işliyor ancak ben gelecekte bilgisayar ile ilgili bir iş yapmak istiyorum. CNC'nin getirisi hakkında pek fazla bilgim yok ama bilgisayarın çok fazla alanı var ancak nerede daha iyi getiri vereceğini de bilmiyorum. İleride CNC işini mi yapmalıyım yoksa iyi getiri veren bilgisayar donanımı ile ilgili(yazılım hariç) yapılabilecek bir iş var mı(devlet veya kamu yerlerinde)
Genellikle TYT üzerinden gidip büyük şehirlerde üniversite okuyabileceğim bir bölüm var mı bu işlerle ilgili?
11.sınıfa kadar gelmişsin ve bu işin gelirini imkanlarını gibi şeylerini bilmiyorsan bu işi yapma zaten

M_D_X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet Daştan
İlgilendiği Kategoriler
PC DONANIM VE YAZILIM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11.sınıfa kadar gelmişsin ve bu işin gelirini imkanlarını gibi şeylerini bilmiyorsan bu işi yapma zaten
Hocam ben burda yardım almaya geldim ama siz bilirsiniz

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Eren
Cncden ne yapabilirsin 0 bilgim var o yüzden dediklerimi çok takma ama şunu söyleyebilirim şu ana kadsr tyt ayt vs çalışmadıysan ve çalışabileceğini düşünmüyorsan üniversite işini geç çünkü kötü bir universitede bilgisayar, yazılım vs okumak sadece zaman kaybı. Devlet ve kamu yerlerine lise kpsssinden girmeyi düşünüyorsan o gerçekten mantıklı ama cncden daya iyi şeyler çıkarabilirmisin bilmiyorum.

Top Bottom