Kart fiyatlarında ciddi bir artış söz konusu bu paralara tomahawk rahat bulunuyordu bir kaç aya kadar var olan bütçe ile alttaki modeli önerebilirim.Ramler 2x16 32 gb viper cl30 6000 hz anakart önerisi bekliyorum ( wifi li )
reis banada intel lazım ramlar 32x2 gskill yanına 2tb ssd samsung 990 pro aldım anakart ve işlemci de takılı kaldım. 4080super düşünüyorum.Kart fiyatlarında ciddi bir artış söz konusu bu paralara tomahawk rahat bulunuyordu bir kaç aya kadar var olan bütçe ile alttaki modeli önerebilirim.
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçeniz nedir ? Yeni ultra serisi işlemci mi bakıyoruz ?reis banada intel lazım ramlar 32x2 gskill yanına 2tb ssd samsung 990 pro aldım anakart ve işlemci de takılı kaldım. 4080super düşünüyorum.
z790 düşünüyorum ama model veya marka farkeder mi?
ultra aramıyorum i7 14700K 4080 super darboğaz yapar mı?Bütçeniz nedir ? Yeni ultra serisi işlemci mi bakıyoruz ?
bir arkadaş önermiş zaten bende aynısını önerebilirim o bütçeye alabileceğin en iyisidir diyebilirim hocam 15 faz'a sahip soğutma bloklarıda güzel alın geçin derimRamler 2x16 32 gb viper cl30 6000 hz anakart önerisi bekliyorum ( wifi li )
yani bencede pro önerdim gaming plus önerenler var arkadaşlar sırf bütçesi 8k diye hepsini kullanmanıza gerek yok aynı kartlar versus puanları aynı özellikler bire bir ne gerek var fazla para vermeye önerirken kendi paranız gibi kendiniz kullanacak gibi önerin sırf önermek için önermeyinbir arkadaş önermiş zaten bende aynısını önerebilirim o bütçeye alabileceğin en iyisidir diyebilirim hocam 15 faz'a sahip soğutma bloklarıda güzel alın geçin derim
MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kart fiyatlarında ciddi bir artış söz konusu bu paralara tomahawk rahat bulunuyordu bir kaç aya kadar var olan bütçe ile alttaki modeli önerebilirim.
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Darboğaz yapmaz lakin oyun performansı benzer olup genel olarak daha başarılı ve çok daha az ısınan ultra 265k aynı fiyatlara değerlendirilebilir.ultra aramıyorum i7 14700K 4080 super darboğaz yapar mı?
darboğaz yapmazultra aramıyorum i7 14700K 4080 super darboğaz yapar mı?
anakart olarak bu nasıl?
z790 serilerinde hatalar mevcut bütçen varken ve fiyatlar aynıyken z890 daha makulultra aramıyorum i7 14700K 4080 super darboğaz yapar mı?
anakart olarak bu nasıl?
sağolasın hocam aklımda bulunduracağım.darboğaz yapmaz
veyaMSI PRO Z890-A WIFI Intel Z890 Soket 1851 DDR5 7200MHz(OC) ATX Anakart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
MSI Marka MSI PRO Z890-A WIFI Intel Z890 Soket 1851 DDR5 7200MHz(OC) ATX Anakart Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
z790 serilerinde hatalar mevcut bütçen varken ve fiyatlar aynıyken z890 daha makul
bilmediğim için soruyorum normal i7 13 ve 14 lerden farkı nedir bu ultra modellerinin?Darboğaz yapmaz lakin oyun performansı benzer olup genel olarak daha başarılı ve çok daha az ısınan ultra 265k aynı fiyatlara değerlendirilebilir.