Bilgisayarımı yaklaşık 1 haftadır açmıyordum açtığımda bi anda coss diye ses çıkmaya başladı başta anlam veremedim kasanın içine baktım bişey gözükmüyorudu ama değişik bi plastik kokusu vardı fazla bilgisayarda bi sıkıntı yok şuan ama ne yapmalıyım
Geçmiş olsun kafaya bi soğuk su dikBilgisayarımı yaklaşık 1 haftadır açmıyordum açtığımda bi anda coss diye ses çıkmaya başladı başta anlam veremedim kasanın içine baktım bişey gözükmüyorudu ama değişik bi plastik kokusu vardı fazla bilgisayarda bi sıkıntı yok şuan ama ne yapmalıyım
Kral neden öyle dedin ya lsğadğğağws bilgisayar 30 dakika sıkıntısız çalıştı en son içine baktım herhangi bişey göremedim ben gelen ses harici bi sorun yok gibi nerden gelmiş olabilir sesGeçmiş olsun kafaya bi soğuk su dik
Anakart bitmiş muhtemelen hocam power supply kömür olmuş olabilir bi içini açıp bakın.Kral neden öyle dedin ya lsğadğğağws bilgisayar 30 dakika sıkıntısız çalıştı en son içine baktım herhangi bişey göremedim ben gelen ses harici bi sorun yok gibi nerden gelmiş olabilir ses