Muhtemelen Aralık indirimi geliyor diye yaptilar. Önce bindirim sonra indirim olayı yani. Aralık indirimlerinde Kasım fiyatlarına düşer, yılbaşından sonra en azından bir süre artar diye tahmin ediyorum.1-2 ay içinde almayı düşündüğüm monitörün çoğu sitedeki fiyatı 10k dan 12-13k lara çıkmış bugün. Stok nedeniyle mi arttı? Yoksa bu zam kalıcımı sizce? Umarım geri 10k ya düşer
s24 almayı düşünüyorum kasım indiriminde alamamıştım, bekliyim mi?Muhtemelen Aralık indirimi geliyor diye yaptilar. Önce bindirim sonra indirim olayı yani. Aralık indirimlerinde Kasım fiyatlarına düşer, yılbaşından sonra en azından bir süre artar diye tahmin ediyorum.
28,500 e falan düşmüştü 128gb olan modeli şu an 31k 32kMuhtemelen Aralık indirimi geliyor diye yaptilar. Önce bindirim sonra indirim olayı yani. Aralık indirimlerinde Kasım fiyatlarına düşer, yılbaşından sonra en azından bir süre artar diye tahmin ediyorum.
Telefonları bilmiyorums24 almayı düşünüyorum kasım indiriminde alamamıştım, bekliyim mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
28,500 e falan düşmüştü 128gb olan modeli şu an 31k 32k
21 Aralık mı?Muhtemelen Aralık indirimi geliyor diye yaptilar. Önce bindirim sonra indirim olayı yani. Aralık indirimlerinde Kasım fiyatlarına düşer, yılbaşından sonra en azından bir süre artar diye tahmin ediyorum.
Aralık İndirimleri mi var hocam?? Ne zaman???Muhtemelen Aralık indirimi geliyor diye yaptilar. Önce bindirim sonra indirim olayı yani. Aralık indirimlerinde Kasım fiyatlarına düşer, yılbaşından sonra en azından bir süre artar diye tahmin ediyorum.
21 Aralık mı?
Yılbaşını kastettim.Aralık İndirimleri mi var hocam?? Ne zaman???
Hocam o zaman Hiç beklemeyin bence Yılbaşında Bindirim'de Olmayacak Saplama Olacak (Sistemleri Satan Kazıklı Voyvoda'ymış sen anla)Yılbaşını kastettim.
00 ile 01'i mi diyorsunuz? Evet yok.@Fantastiktürk , 27m2n5500/0127 ile /0027 arasında fark yoktu de mi ? Geçmiş konularda mevzusu geçmişti. Bulamadım.